تاریخ انتشار: ۱۸:۰۳ - ۱۸ آذر ۱۴۰۳

واکنش نتانیاهو به سقوط بشار اسد

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با اشاره به تحولات سوریه و سقوط دولت این کشور، این اتفاق را فرصت مهمی برای تل‌آویو دانست.

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی

اقتصاد۲۴-«بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی پس از سقوط نظام «بشار اسد» رئیس‌جمهور سوریه و به کنترل درآمدن این کشور توسط مخالفان مسلح، از پایگاهی نزدیک مرز‌های سوریه گفت: این یک روز به یاد ماندنی در تاریخ خاورمیانه است.

به نقل از خبرگزاری رویترز، نتانیاهو افزود: اجازه نمی‌دهیم هیچ نیروی متخاصمی در مرز‌های ما مستقر شود. تحولات سوریه را به دقت رصد خواهیم کرد و برای حفاظت از مرز‌ها و تامین امنیت خود هر کاری لازم باشد انجام خواهیم داد.

وی با این ادعا که «نظام اسد حلقه اصلی محور شرارت بود و سقوط کرده است»، افزود: رژیم اسد در نتیجه حملات ما به ایران و حزب‌الله، حامیان اصلی آن سقوط کرد.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفت: سقوط رژیم اسد فرصت‌های جدید و بسیار مهمی برای اسرائیل ایجاد می‌کند، اما موضوع بدون خطر نیست.

در همین زمینه وزیر جنگ رژیم صهیونیستی گفت: سقوط رژیم اسد، ضربه‌ای محکم به محور شرارت است.

وی افزود به ارتش رژیم صهیونیستی دستور داده است برای حفظ صهیونیست‌های ساکن جولان اشغالی سوریه، بر منطقه حائل و نقاط دیده بانی کنترل داشته باشند

مخالفان مسلح پس از پیشروی‌های چند روز اخیر خود که ابتدا از حلب آغاز شد و به حماه رسید، روز شنبه از جنوب سوریه حرکت خود را به سمت دمشق آغاز کردند و صبح یکشنبه پس از تسلط بر حمص، وارد پایتخت سوریه و بر آن مسلط شدند.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار