تاریخ انتشار: ۱۲:۱۰ - ۲۵ آذر ۱۴۰۳

روز و ساعت بازی پرسپولیس و سپاهان

فردا ۳ دیدار پایانی هفته دوازدهم لیگ برتر دوشنبه برگزار می‌شود که در مهمترین مسابقه پرسپولیس میهمان سپاهان اصفهان است.

روز و ساعت بازی پرسپولیس و سپاهان

اقتصاد۲۴-سه دیدار حساس و مهم هفته دوازدهم لیگ برتر فردا در تهران، اصفهان و انزلی برگزار می‌شود. مسابقاتی که برای هر سه تیم بالانشین لیگ اهمیت زیادی دارد و در پایان بازی‌ها فردا صدر جدول لیگ تغییر خواهد کرد.

سپاهان - پرسپولیس؛ الکلاسیکو زنانه!

بازی دو تیم را برخی الکلاسیکو ایرانی می‌نامند، زیرا همواره تقابل این دو تیم جذابیت‌های زیادی از نظر فنی، شرایط جدولی و هواداران دو تیم دارد، اما مسابقه فردا تاریخی‌ترین بازی دو تیم است، جایی که برای نخستین مرتبه در فوتبال کشور قرار است مسابقه دو تیم با حکم کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال فقط با حضور بانوان تماشاگر دو تیم برگزار شود بنابراین این مرتبه توجه رسانه‌ها فقط به میدان و نبرد تاکتیکی دو تیم نیست بلکه رفتار و گفتار و شعار‌های بانوان هوادار در این مسابقه تاریخی مورد توجه است.

هرچند باشگاه سپاهان تلاش کرد رای کمیته انضباطی تغییر کند و آقایان تماشاگر هم بتوانند در این مسابقه حاضر شوند که امکان پذیر نشد. در زمینه مسابقه نیز تیم‌های دوم وسوم جدول تقابل جذابی خواهند داشت. سپاهان با سرمربی فرانسوی و جدید خود تیمی جنگنده تر، منسجم‌تر و تاکتیکی‌تر از قبل شده و پرسپولیس هم با گاریدوی اسپانیایی بازگشت طلایی در بندرانزلی داشت و سه امتیاز مهم از تیم ملوان گرفت تا اکنون با ۲۳ امتیاز و یک امتیاز کمتر پشت سرسپاهان بایستد. زردپوشان اصفهانی با ۱۶ گل زده بعد از تراکتور دومین خط حمله زهردار لیگ را دارند و پرسپولیس هم با ۵ گل خورده به همراه گل گهر سیرجان مستحکم‌ترین خط دفاع لیگ را دارد. مساوی در بازی فردا به سود تراکتور صدرنشین خواهد بود و تیم برنده نیز به قول کارشناسان استارت قهرمانی در لیگ ۲۴ را می‌زند. جالب است که این دو تیم در روز ۲۸ دی ماه نیز باید مسابقه سوپرجام را برگزار کنند! مسابقه‌ای که هنوز محل برگزاری آن به طور دقیق مشخص نیست، اما در جایی خارج از تهران و اصفهان برگزار می‌شود!

بنابراین مسابقه دو تیم یکبار دیگر و قبل از آغاز نیم فصل دوم تکرار می‌شود و بازی در لیگ در واقع مسابقه‌ای است که بیش از ۶ امتیاز ارزش دارد و تمرینی برای گرفتن جام قهرمانی در روز ۲۸ دی خواهد بود! فردا سرخپوشان وحید امیری، امید عالیشاه و میلاد سرلک را به دلیل مصدومیت در اختیار نخواهد داشت، اما ژوائو مهاجم خارجی پرسپولیس به بازی با سپاهان رسیده است.

منبع: فرارو
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

پیش بینی بورس امروز چهارشنبه ۷ خرداد ۱۴۰۴

واکنش عباس عبدی به پروژه شبیه سازی جهنم و پل صراط در فومن

دارا خسروشاهی ؛ از زندگی در فرمانیه و کار در پمپ بنزین تا هدایت غول تاکسیرانی اینترنتی در جهان/ این کارآفرین ایرانی چگونه اوبر را متحول ساخت؟

جزئیات سفر دبیر شورای عالی امنیت ملی به روسیه

عکس/ آخرین سوگلی ناصرالدین‌شاه با لباس چینی

قیمت خودرو‌های سایپا + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو + جدول

قیمت سکه پارسیان + جدول

قیمت سکه و طلا + جدول

پیش بینی قیمت طلا و سکه امروز ۷ خرداد ۱۴۰۴/ کاهش قیمت طلا تا کی ادامه دارد؟

قیمت بیت کوین و رمزارز‌ها + جدول

قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

وضعیت هواشناسی امروز

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

صفحه اول روزنامه‌های اقتصادی امروز

صفحه اول روزنامه‌های ورزشی امروز

عکس/تصویری تاریخی از اولین مجلس شورای اسلامی

عکس/تیپ خاص دو دانشجوی دختر ۲۹ سال پیش

عکس/قاب تازه از دو بازیگر جوان سریال از سرنوشت

بازیگران اصلی سریال هری پاتر مشخص شدند

پیش بینی قیمت دلار امروز ۷ خرداد ۱۴۰۴/ معاملات اسکناس آمریکایی متوقف شد

فیلم/دمای هوا در ایام اربعین به بیش از ۵۰ درجه می‌رسد

عکس/پیام احساسی خانم بازیگر برای تولد بهرام افشاری

آمار رئیس قوه قضائیه درباره قاچاق سوخت صحیح نیست؛ اگر باشد اسمش قاچاق نیست تاراج است

واکنش عراقچی به جنجال قاسمیان در عربستان

ایده عمانی ها در سفر پزشکیان به مسقط به روایت زیدآبادی

تعداد اتباع غیرمجاز در ایران مشخص شدند

خبر تازه عمان درباره زمان دور ششم مذاکرات

مخالفت کیم‌جونگ‌اون با گنبد طلایی ترامپ

تقدیر پزشکیان از نقش عمان در مذاکرات ایران و آمریکا

انتصاب مدیر مسئول روزنامه اطلاعات با حکم رهبر انقلاب

زمان واریز سود سهام عدالت ۱۴۰۴ مشخص شد

پای سعید روستایی به مجلس باز شد!

هایجک بزرگ استقلال از پرسپولیس!

ترامپ: پوتین با آتش بازی می‌کند

درخواست سرپرست حجاج ایرانی درباره قاسمیان

سفر رئیس موساد به واشنگتن در رابطه با ایران

یک زن با مدرک علوم سیاسی جراحی زیبایی می‌کرد!

لیست تمدیدی‌های پرسپولیس رسماً اعلام شد

لیست خروج پرسپولیس اعلام شد

علی دایی و یک ملاقات ویژه در ترکیه

جلسه مهم وزیر صمت با هیات مدیره خانه صمت ایران در مورد تامین برق و ارز تولید

ساترای صداوسیما در خدمت «عشق ابدی»!

ا‌ستوری جدید بیرانوند: من دکتر نیستم!

ماجرای انهدام یک شبکه ضدامنیتی توسط سپاه

نگرانی عجیب کیهان برای وضعیت مردم آمریکا

یک‌سوم اینترنت دنیا برای ایرانی‌ها قفل است!

عکس/پرسپولیس بالاخره تکلیف عالیشاه را مشخص کرد

پیش بینی بورس فردا چهارشنبه ۷ خرداد ۱۴۰۴