تاریخ انتشار: ۱۱:۲۷ - ۲۹ آذر ۱۴۰۳
تعداد نظرات: ۱ نظر

حسین شریعتمداری: باید از NPT خارج شویم

حسین شریعتمداری در روزنامه کیهان نوشت: دو روز قبل، رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی که برای دیدار با وزیر خارجه ایتالیا به این کشور سفر کرده بود.

حسین شریعتمداری

اقتصاد ۲۴ - دو روز قبل، رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی که برای دیدار با وزیر خارجه ایتالیا به این کشور سفر کرده بود، در گفت‌و‌گو با خبرگزاری «ای‌ان‌اس‌ای» گفت «ایران در حال حاضر اورانیوم را تا سطح ۶۰ درصد، که به سادگی قابل تبدیل به درجه نظامی یعنی ۹۰ درصد است، غنی‌سازی می‌کند» و تاکید کرد که: «ایران با غنی‌سازی اورانیوم با درجه نظامی به سرعت به‌موقعیت یک کشور هسته‌ای نزدیک می‌شود.

حسین شریعتمداری در روزنامه کیهان نوشت: دو روز قبل، رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی که برای دیدار با وزیر خارجه ایتالیا به این کشور سفر کرده بود.

در گفت‌و‌گو با خبرگزاری «ای‌ان‌اس‌ای» گفت «ایران در حال حاضر اورانیوم را تا سطح ۶۰ درصد، که به سادگی قابل تبدیل به درجه نظامی یعنی ۹۰ درصد است، غنی‌سازی می‌کند» و تاکید کرد که: «ایران با غنی‌سازی اورانیوم با درجه نظامی به سرعت به‌موقعیت یک کشور هسته‌ای نزدیک می‌شود.

در یک نگاه هرچند گذرا به وضوح می‌توان دید که اظهارات دیروز گروسی سخنانی خارج از موضوع است و از برنامه هسته‌ای ایران به عنوان بهانه و پوشش استفاده شده است. چرا که غنی‌سازی ۶۰ درصدی اورانیوم مسئله بار‌ها تکرار شده است و بر اساس «معاهده منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای» (NPT) نیز ممنوعیتی نداشته و ندارد. ادعای گروسی درباره نزدیک شدن ایران به غنی‌سازی با درجه نظامی را باید در کنار انبوه تبلیغات سوء و غرض‌ورزانه علیه کشورمان تلقی کرد که این روز‌ها بیش از پیش و با انگیزه مقابله با ایران ضد رژیم صهیونیستی در دستور کار آمریکا و متحدانش قرار دارد. بخوانید!

چالش هسته‌ای بیست و چند ساله برخلاف آنچه غربی‌ها ادعا می‌کنند در نگرانی از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای نیست، بلکه درگیر کردن ایران با یک چالش فرصت‌سوز و پیشگیری از شتاب علمی کشورمان را هدف گرفته‌اند. از این روی تنها راه مقابله با این ترفند حریف، خروج ایران از «معاهده منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای» -‌NPT - است. آمریکا و اروپایی‌ها به شدت از عملی شدن این پیشنهاد ابراز نگرانی کرده و در همان حال غربگرایان داخلی و برخی از مدعیان اصلاحات تلاش داشته‌اند که این ضرورت را مخدوش معرفی کنند!

عضویت ما در پیمان NPT برای کشورمان چه دستاوردی داشته است؟! آیا غیر از ترور دانشمندان هسته‌ای، خرابکاری و انفجار در تاسیسات هسته‌ای، افشای اطلاعات سرّی نظامی و صنعتی، آسیب‌های جدی به صنعت هسته‌ای، تحریم‌های اقتصادی که در مذاکرات برجامی به جای لغو دو برابر شد، بر باد دادن امکانات و ظرفیت‌های داخلی و هزینه‌های کلان مالی و ده‌ها خسارت سنگین و... دستاورد دیگری هم داشته است؟!

منبع: برترین ها
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
کرامت سلیمی
0
0
پنجشنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۳
مدیر محترم سایت خبری اقتصاد 24 با سلام و درود

یک شماره حساب برای بنده بفرستید.

من متعهد می شوم که اگر در طی جنگ اوکراین و یا هر زمان دیگری حتی یک عدد سلاحی به عنوان سلاح هسته ای رونمایی شود ، برای هرکدام از پرسنل رسانه شما مبلغ سه میلیاردتومان واریز می کنم و شما زحمت تقسیم ان بین پرسنل را بکشید.

مطمئن باشید که حتما این کار خواهم کرد. توان پرداخت این مبلغ را به هر کدام از پرسنل رسانه شما دارم.



سلاح هسته ای یکی از بزرگترین دروغهای قدرتهای جهانیست و با کمک همین دروغ در دنیا فضای ترس و وحشت ایجاد می کنند و ملتها را به بردگی می گیرند و بحرانها و جنگها را هم به ملتها تحمیل می کنند.

افشای دروغ بودن سلاح هسته ای منجر به فروپاشی پیمان ناتو و سازمانهای تروریستی وابسته به انها می شود.

راه جلوگیری از حمله به ایران فقط و فقط افشای این دروغ است.


با مقامات نطامی و سیاسی مصاحبه کنید.


سردار حاجی زاده ، سردار نقدی ، سرلشکر رضایی و همچنین سر لشکر باقری گزینه های مناسبی هستند.

این عزیزان را مجاب کنید در مصاحبه ها این سلاح دروغین و خیالی را زیر سوال ببرند.
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار