تاریخ انتشار: ۱۴:۵۸ - ۱۱ دی ۱۴۰۳

رونمایی از گزینه جذاب پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس با سرمربی پیشین لیورپول و رئال مادرید وارد مذاکره شده است.

پرسپولیس

اقتصاد۲۴-پرسپولیس پس از اینکه قرارداد کارلوس گاریدو را فسخ کرد، با توجه به عدم تمایل کریم باقری برای حضور در راس کادر فنی، سراغ استخدام سرمربی جدید رفت و طی روز‌های گذشته مذاکراتش را با گزینه‌های مدنظر انجام داده که جدی‌ترین آنها رافائل بنیتز بوده است.

رافائل بنیتز که یکی از مربیان پرافتخار فوتبال جهان به شمار می‌رود و فصل گذشته نیز هدایت سلتاویگو اسپانیا را برعهده داشت، یکی از مربیان شاخص است که فعلا مشغول به کار نیست و به همین دلیل باشگاه پرسپولیس به دنبال جذب او رفت.

این مربی اسپانیایی که ۱۰ ماه است هدایت هیچ تیمی را برعهده نداشته و پس از پایان همکاری با سلتاویگو با باشگاهی قرارداد نبسته، یکی از گزینه‌های جدی پرسپولیس برای جانشینی گاریدو بوده که رضا درویش نیز با او مذاکراتش را آغاز کرده ولی فعلا به نتیجه نرسیده است.

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در نشست خبری امروز که برای تمدید قرارداد اوستون اورونوف بود، اعلام کرد با رافا بنیتز و نیکو کواچ صحبت کردند تا شرایط حضورشان را در ایران مطلع شوند ولی فعلا به نتیجه نرسیده‌اند.

رافا بنیتز که تجربه حضور روی نیمکت لیورپول، رئال مادرید، چلسی، اینتر، ناپولی و ... را دارد، گزینه جذابی برای هواداران پرسپولیس است که در فصل ۲۰۱۹ الی ۲۰۲۱ هم سابقه کار در فوتبال آسیا و باشگاه دالیان چین را داشته، اما فعلا به درویش اعلام کرده برنامه‌ای برای حضور در ایران ندارد.


بیشتر بخوانید:عکس/ درویش و ارونوف بعد از تمدید قرارداد با پرسپولیس


مدیرعامل باشگاه پرسپولیس امروز اعلام کرد با این مربی که تجربه قهرمانی در تمام رقابت‌های باشگاهی اروپا و جهان را در کارنامه دارد، گفت‌وگویی انجام داده و حتی رافا بنیتز نظر مثبتی داشته ولی اعلام کرده به‌خاطر مسائل خانوادگی و شرایط منطقه‌ای در حال حاضر قصد ندارد به این تیم بیاید.

باشگاه پرسپولیس احتمالا مذاکراتش با بنیتز را دنبال خواهد کرد تا نظر نهایی او را مطلع شود تا در صورت تغییر، این مربی پرافتخار را به ایران بیاورد ولی بنابر اعلام درویش در صورتی که این اتفاق نیفتد، سراغ ۸-۷ گزینه خارجی دیگر خواهند رفت.

منبع: ورزش 3
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار