تاریخ انتشار: ۱۹:۴۵ - ۱۲ دی ۱۴۰۳

ادعای اسرائیل درباره انجام یک عملیات سری در خاک سوریه

شبکه ۱۳ اسرائیل در این باره اعلام کرد: ارتش اسرائیل مسئولیت عملیاتی محرمانه سپتامبر در یک مرکز تحقیقات علمی نظامی در منطقه مصیاف سوریه را بر عهده گرفت. این شبکه ادعا کرد: هدف از این عملیات انهدام تأسیسات زیرزمینی بود که نیروهای ایرانی در آن موشک‌های دقیق برای حزب‌الله می‌ساختند.

عملیات سری در خاک سوریه

اقتصاد۲۴-  ارتش رژیم صهیونیستی امروز (چهارشنبه) ضمن بر عهده گرفتن حمله محرمانه ماه سپتامبر به «مرکز مطالعات و تحقیقات علمی » وابسته به صنایع دفاعی سوریه، مدعی نابود کردن یک کارخانه ساخت موشک برای حزب‌الله لبنان در این مرکز شد.

شبکه ۱۳ رژیم صهیونیستی در این باره اعلام کرد: ارتش اسرائیل مسئولیت عملیاتی محرمانه سپتامبر در یک مرکز تحقیقات علمی نظامی در منطقه مصیاف سوریه را بر عهده گرفت.

شبکه ۱۳ رژیم صهیونیستی در این باره ادعا کرد: هدف از این عملیات انهدام تأسیسات زیرزمینی بود که نیروهای ایرانی در آن موشک‌های دقیق برای حزب‌الله می‌ساختند.

این ادعا پس از آن مطرح شد که شبکه صهیونیستی «کان» اخیرا مدعی شد: نیروهای کماندوی اسرائیلی در سپتامبر گذشته عملیاتی محرمانه را انجام دادند که «مرکز مطالعات و تحقیقات علمی سوریه» وابسته به صنایع دفاعی سوریه و همچنین یک کارخانه زیرزمینی تولید موشک را در نزدیکی شهر مصیاف در سوریه هدف قرار داد.

این کانال توضیح داد این عملیات پس از بیش از یک دهه نظارت دستگاه امنیتی رژیم صهیونیستی بر مرکز تحقیقاتی موسوم به "CERS" انجام شد که همواره مورد توجه این رژیم بود.

به گفته این منابع، گمان می‌رود که تصمیم برای انجام عملیات زمینی با توجه به شرایط متشنج امنیتی در منطقه و نگرانی از آغاز تولید انبوه موشک‌هایی که ممکن بود به حزب‌الله لبنان داده شود، اتخاذ شد.

به گفته این منابع، این عملیات در فاصله حدود ۲۰۰ کیلومتری در داخل خاک سوریه انجام شد.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار