تاریخ انتشار: ۲۲:۰۶ - ۱۵ دی ۱۴۰۳

دستور پزشکیان برای تشکیل سازمان بهینه‌سازی انرژی

در جلسه کارگروه بهبود ناترازی انرژی در بخش گاز که با حضور سران سه قوه برگزار شد، رئیس‌جمهور پزشکیان دستور تشکیل سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی را صادر کرد.

پزشکیان

اقتصاد۲۴- جلسه کارگروه بهبود ناترازی انرژی در بخش گاز بعد از ظهر امروز شنبه با حضور رئیس‌جمهور مسعود پزشکیان، محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی و حجت الاسلام محسنی اژه‌ای برگزار شد.

در ابتدای این جلسه پورمحمدی رئیس سازمان برنامه و بودجه فرآیند کلی برنامه ملی بهبود ناترازی انرژی در بخش گاز را تشریح و جزئیات این طرح در حضور سران سه قوه به بحث و بررسی گذاشته شد.

رئیس‌جمهور پزشکیان در این جلسه ضمن توصیه کارگروه بهبود ناتراژی انرژی به احصا دقیق اطلاعات و داده‌های مربوط به میزان مصرف گاز خانوار‌ها به منظور جلوگیری از اجحاف به دهک‌های پایین‌تر جامعه گفت: در این طرح باید اجرای عدالت محوریت کار قرار گیرد.


بیشتر بخوانید: ناترازی ارزی کمبود انرژی را گسترده کرد


رئیس جمهور بر لزوم جریمه مشترکان بدمصرف در کنار طرح‌های تشویقی برای کم مصرف‌ها و همچنین توجه به موضوع آموزش رعایت الگوی مصرف از طریق رسانه‌ها و تریبون‌های عمومی نیز تأکید کرد و گفت: اجرای هر مرحله از طرح ملی بهبود ناترازی انرژی نیازمند پیوست رسانه‌ای است که باید مورد توجه این کارگروه قرار گیرد.

پزشکیان همچنین در این جلسه به منظور تسریع در اجرای طرح ملی بهبود ناترازی انرژی دستور تشکیل سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی را صادر کرد.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار