تاریخ انتشار: ۱۰:۴۵ - ۱۷ دی ۱۴۰۳

واکنش کیهان به پیشنهاد جهانگیری برای مذاکره

معاون اول دولت روحانی گفته راه سختی در پیش است و راهی بجز راه مذاکره وجود ندارد. بنویسید اصل مذاکره محل مناقشه نیست.

واکنش کیهان به پیشنهاد جهانگیری برای مذاکره

اقتصاد۲۴- روزنامه کیهان در یادداشتی به مصاحبه اخیر اسحاق جهانگیری درباره توصیه به مذاکره واکنش نشان داده است.

این روزنامه در ستون کیهان و خوانندگان نوشت: اسحاق جهانگیری معاون اول دولت روحانی مصاحبه کرده و گفته برای حل مشکلات اقتصادی راهی جز مذاکره وجود ندارد. عرض می‌کنم در دلسوزی وی برای کشور تردیدی نیست. اما فراموش نمی‌کنیم ایشان هشت سال معاون اول دولتی بوده که بیشترین مذاکره را با تحریم‎کنندگان داشته، ولی نتیجه آن از زبان یکی از اعضای کابینه همین دولت، چیزی جز هیچ نبوده است. فلذا همگان باید تجربه گذشته را مدنظر قرار دهیم و مواظب باشیم گرای اشتباه ندهیم.

معاون اول دولت روحانی گفته راه سختی در پیش است و راهی بجز راه مذاکره وجود ندارد. بنویسید اصل مذاکره محل مناقشه نیست. اما از طرف دیگر اینکه تنها راه‌حل را مذاکره بدانیم محل اشکال است. یادمان نرود همین نگرش که «راهی جز مذاکره» برای حل مسئله تحریم نداریم، یک دوره هشت ساله ساخت درونی اقتصاد ایران را با چالش مواجه ساخت. چرا که ماحصل چنین تفکری، انفعال و فراموشی ظرفیت‌های کشور است.

منبع: برترین ها
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار