تاریخ انتشار: ۱۳:۴۹ - ۱۸ دی ۱۴۰۳

مؤسسه اعتباری ملل، بخشی ازاموال مازاد و مستعمل خود را به فروش می‌رساند

این مؤسسه در نظر دارد بخشی از اموال منقول مازاد و مستعمل خود را از طریق مزایده عمومی در شهر مشهد به فروش برساند. این اموال شامل تجهیزات متنوع و سنگ‌های زینتی بوده و به صورت نقدی به بالاترین پیشنهاد قیمت واگذار می‌شوند.

مؤسسه اعتباری ملل، بخشی ازاموال مازاد و مستعمل خود را به فروش می‌رساند

اقتصاد ۲۴- این گزارش افزود: علاقه‌مندان به شرکت در این مزایده، می‌توانند از تاریخ انتشار آگهی تا ۲۳ دی ماه ۱۴۰۳، در ساعات اداری (۸:۰۰ الی ۱۴:۰۰) برای بازدید از اموال و دریافت شرایط شرکت در مزایده و همچنین ارائه پیشنهادات به همراه دریافت رسید اقدام نمایند.

متقاضیان محترم می‌توانند برای هماهنگی با شماره‌های ۳۷۲۸۹۳۳۷_۰۵۱ و ۰۹۱۵۸۲۶۶۵۷۱ تماس حاصل فرمایند و یا به محل انبار مؤسسه در مشهد، به آدرس: جاده سنتو، پیامبر اعظم (ص) ۸۱ (کوچه پمپ گاز)، مقابل پمپ گاز، مراجعه نمایند.

جلسه بازگشایی پاکت‌های مزایده در تاریخ ۲۴ دی ماه ۱۴۰۳، رأس ساعت ۱۰ صبح، در محل انبار مذکور برگزار خواهد شد و حضور شرکت‌کنندگان در این جلسه بلامانع است.

برای دریافت اطلاعات بیشتر و مشاهده فهرست کامل اموال، می‌توانید به وب‌سایت رسمی مؤسسه به نشانی www.Melalbank.ir مراجعه نمایید.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار