تاریخ انتشار: ۱۲:۳۶ - ۲۴ دی ۱۴۰۳

جشنواره بزرگ بیمه ملت به مناسبت روز پدر / تخفیف ۶۰ درصدی بیمه بدنه خودرو

بیمه ملت به مناسبت ولادت با سعادت امام علی (ع) و روز پدر، جشنواره ویژه‌ای را برگزار می‌کند.

جشنواره بزرگ بیمه ملت به مناسبت روز پدر / تخفیف ۶۰ درصدی بیمه بدنه خودرو

اقتصاد ۲۴- همزمان با فرارسیدن میلاد با سعادت امیرالمؤمنین علی (ع) و روز پدر، بیمه ملت جشنواره ویژه‌ای را تدارک دیده است تا از این طریق مراتب احترام و قدردانی خود را نسبت به مقام شامخ پدران ابراز کند.

این جشنواره که از روز سه‌شنبه ۲۵ دی ماه لغایت ۲ بهمن ماه برگزار خواهد شد، شامل تخفیف‌های ویژه در رشته‌های بیمه بدنه خودرو و حوادث می‌باشد.

کلیه خودرو‌های سواری با سرمایه بالای ۲۰ میلیارد ریال و حداکثر ۱۰ سال ساخت از تخفیف ۶۰ درصدی بهره‌مند خواهند شد.

همچنین بیمه‌های حوادث نیز با تخفیف ۱۰ درصدی مازاد بر طرح‌های تخفیفی موجود ارائه خواهد شد.

کلیه متقاضیان می‌توانند با مراجعه به شبکه فروش بیمه ملت در سراسر کشور از این فرصت استثنایی بهره‌مند گردند.

بیمه ملت با ارائه‌ی این جشنواره، ضمن گرامیداشت مقام پدران، بر تعهد خود در راستای ارائه خدمات با کیفیت و پشتیبانی از مشتریان تأکید می‌نماید.

برای کسب اطلاعات بیشتر، با شماره تلفن ۰۲۱۸۵۳۳۳ تماس حاصل فرمایید.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار