تاریخ انتشار: ۱۳:۱۷ - ۰۱ بهمن ۱۴۰۳

بازدید مدیر عامل بیمه نوین از شعبه مشهد

مدیر عامل شرکت بیمه نوین، حسین کریم خان زند، از شعبه مشهد بازدید کرد.

بازدید مدیر عامل بیمه نوین از شعبه مشهد

اقتصاد ۲۴- در این بازدید که با حضور تعدادی از نمایندگان شعبه مشهد برگزار شد، راهکار‌های توسعه فعالیت‌های شبکه فروش مورد بحث و بررسی قرار گرفت. در این نشست صمیمانه، کریم‌خان زند بر مواردی، چون تسهیل فرآیند‌های کاری، ارائه آموزش‌های لازم به کارکنان دفاتر نمایندگی برای تقویت شبکه فروش، و تمرکز بر بایگانی الکترونیکی تأکید کرد.

همچنین، معاون شبکه فروش و توسعه بازار شرکت نیز در این دیدار حضور داشت و نمایندگان شرکت به ارائه پیشنهادات و راهکار‌های خود برای ارتقاء پرتفوی پرداختند.

مدیر عامل شرکت در ادامه، از یکی از واحد‌های صنعتی استان که به‌عنوان بیمه‌گذار چندین ساله شرکت بیمه نوین شناخته می‌شود، بازدید کرد و از نزدیک با فعالیت‌های این واحد تولیدی آشنا شد.

در پایان این بازدید، جلسه‌ای با حضور کلیه همکاران شعبه برگزار شد، که در آن حسین کریم خان زند ضمن بیان توصیه‌هایی برای بهبود عملکرد همکاران در دو ماهه پایانی سال جاری، بر تلاش جمعی جهت ارتقاء پرتفوی و بهره‌وری تأکید کرد.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار