تاریخ انتشار: ۱۴:۵۵ - ۰۳ بهمن ۱۴۰۳

داور ذوب آهن و پرسپولیس تهدید به مرگ شد

داور بازی ذوب‌آهن اصفهان و پرسپولیس اعلام کرد که افراد ناشناس او را با تهدید به مرگ مواجه کرده‌اند.

داور ذوب آهن و پرسپولیس تهدید به مرگ شد

اقتصاد۲۴- وحید زمانی درباره تصمیم بحث‌برانگیزش در دقیقه ۶+۹۰ دیدار تیم‌های فوتبال ذوب‌آهن اصفهان و پرسپولیس و عدم پنالتی به سود ذوب‌آهن گفت: طبق قانون نمی‌توانم صحبتی انجام دهم.

متأسفانه شماره تلفن همراه من از شب گذشته پخش شده و خیلی از افراد ناشناس تماس می‌گیرند و من را تهدید به مرگ می‌کنند و می‌گویند نمی‌گذاریم زنده بمانی!

وی درباره تصمیمی که گرفت، به تسنیم گفت: همانطور که گفتم طبق قانون اجازه صحبت ندارم و نمی‌توانم جزئیات و مکالمه بین اتاق VAR و خودم را بگویم.

اگر کمیته داوران نیاز بداند، توضیحات لازم را ارائه خواهد کرد.

منبع: خبر ورزشی
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار