تاریخ انتشار: ۲۲:۱۶ - ۱۱ بهمن ۱۴۰۳

مصاحبه طوفانی مدیرعامل استقلال خوزستان علیه هلدینگ خلیج فارس

مدیرعامل باشگاه استقلال خوزستان بعد از شکست تیمش مقابل استقلال تهران همه را از دم تیغ گذراند، از مالک باشگاه استقلال تا کمیته داوران فدراسیون فوتبال.

مدیرعامل باشگاه استقلال خوزستان

اقتصاد۲۴-کیوان بابادی مدیرعامل استقلال خوزستان درباره شکست این تیم مقابل استقلال اظهار داشت: نمی‌دانم ما باشگاه‌ها و تیم‌های شهرستانی باید تاوان چه چیزی را بدهیم؟ ما باید توان بدهیم که تیم‌های سوگلی و از ما بهتران از شرایط بحران خارج شوند؟! واقعاً متأسفم که تیم‌های شهرستانی را قربانی می‌کنند تا تیم‌های دیگر که با بی‌تدبیری کسانی دیگر به این حال و روز افتادند، زنده شوند!

مدیرعامل باشگاه استقلال خوزستان در مورد اینکه اعتقاد دارد دو پنالتی گرفته شده به ضرر این تیم پنالتی نبوده است، گفت: کارشناس داوری نیستم که تشخیص بدهم پنالتی بود یا نبود، اما آنقدر فوتبال می‌فهمم و از داوران نیز کمتر نمی‌فهمم. در پنالتی اول دست در حالت نرمال بود و بین VAR و داور شک و شبهه برای گرفتن یا نگرفتن ایجاد نشد. امیدوارم VAR را درست معنا کنند و VAR یار نشود. در اصفهان آن اتفاق افتاد و در تهران این اتفاق. VAR شده است یار، اما یار ما نه، یار کسانی که باید از بحران خارج‌شان کنند! میلیارد میلیارد بودجه ممکلت آنجاست و کسی نمی‌پرسد چرا حیف و میل می‌شود و ما که با این شرایط سخت تیمداری می‌کنیم باید قربانی شویم.

 وی افزود: قوانین داوری را تا حدودی می‌دانم. آیا چلنج اخراج دارد؟ چلنج جریمه‌اش پنالتی است و کی گفته است باید کارت قرمز بدهد؟ مگر گرفته و هُل داده است؟! یک چلنج بین توپ بوده است، تازه اگر خورده باشد. به فدراسیون فوتبال توصیه می‌کنم که شأن فوتبال را با این رفتار‌ها پایین نیاورید. مطمئن باشید که هوادار پرسپولیس نیز از رفتار‌هایی که در اصفهان افتاد راضی نیست. VAR را آوردیم که کمک کند.

بابادی در مورد اینکه نگرانی محرومیت نیست، گفت: مظلوم هستیم و محروم هم می‌شویم. ما از سرزمین مظلومین و خوزستان می‌آییم. ما آنجا مظلوم هستیم و نهایتاً محروم شویم. هنوز تکلیف پرونده کرمان مشخص نشده است. بابا مشخص کنید. همان کسانی که در پرونده کرمان بودند هنوز در داوری نقش دارند. من را نیز محروم و هر کاری دوست دارند بکنند. ما خفقان بگیرم، بیانیه ندهیم و میلیارد ما را جریمه کنند؟! سکوت کنیم که به ما ظلم شود؟ چه اتفاقی باید بیفتد؟

وی در مورد اینکه به بازیکن استقلال خوزستان پرداختی نداشته است و بازیکنان این تیم معترض هستند، گفت: کی گفته است ما به بازیکنان پرداختی نداشتیم؟ مگر شما در باشگاه ما هستید؟ ما ۴۰ درصد پرداختی داشتیم و بروید ببینید تیم‌های دیگر اینقدر پرداختی داشتند. چطور تیم‌های دیگر از جمله همین تیم (استقلال تهران) به خاطر بیفوما ما را تحت فشار قرار می‌دهند و چطوری من در کمتر از چهار ساعت پول بیفوما بزنم تا نگذارم بیت‌المال حیف و میل شود، اما دوستان با هلدینگی که استان من دودش را می‌خورد و استان من سرطان می‌گیرد، به بازیکن ما پیشنهاد می‌دهند.

مدیرعامل استقلال خوزستان خاطر نشان کرد: ماهشهر من برای شهرداری ماهشهر پول اعزام ندارد، اما همین هلدینگ پول موسیمانه را نمی‌دهد تا برود فسخ یکطرفه کند و پول سال بعد خود را کامل بگیرد. این ظلم به فوتبال است و چطور اینها می‌توانند این کار را بکنند؟! چطور من توانستم پول بیفوما را بدهم؟ استقلال خوزستان اصلاً مشکل مالی ندارد و پرداخت کردیم. اگر مشکل مالی داشتیم که امروز بیفوما در زمین نبود.

بابادی راجع به اعتراض بازیکنان خارجی استقلال خوزستان گفت: یک قرارداد بین ما و بازیکنان هست. هم ما قرارداد را بلدیم و هم بازیکن این را می‌داند. بازیکن یک فرصت برای نوتیس دارد. از هفته سوم بیفوما را تحت فشار قرار دادند و تمرکزش را گرفتند. بروید ببینید در هتل اهواز چه هجمه‌ای است. شما کجا مذاکره با تلفن دیدید؟

وی در مورد اینکه این بازیکن در یک برنامه تلویزیونی گفته است که می‌خواستم به یک باشگاه دیگر بروم و اشتباهی به استقلال خوزستان آمدم، گفت: بازیکن دیده که اینجا همه فان هستند و با همه شوخی کرده است. سه روز بعد از بازی با استقلال در دور رفت که با بازی و داوری خوب این تیم را شکست دادیم، قرارداد سال دوم بیفوما را بستم. بیفوما دیده اینجا اینطوری است و گفته بخندیم دیگر.

مدیرعامل استقلال خوزستان تأکید کرد: مگر امکان دارد بازیکنی که بعد از بازی استقلال در دور رفت قرارداد سال دوم خود را تمدید کرده، نداند که کجا آمده است؟ وقتی بازیکن سه روز بعد از بازی استقلال خورستان قرارداد سال دوم را می‌بندد دیگر اطلاع داشته است که این استقلال خوزستان بزرگ یک استقلال واقعی است و شعبه دوم هیچ جایی نیست. ما یک خانواده هستیم و در ایران قهرمان شدیم و برای خودمان هویت داریم و برای فوتبال خوزستان می‌جنگیم، می‌میریم و حق‌مان را می‌گیریم.

بابادی در مورد درآمد این تیم از تبلیغات محیطی سازمان لیگ اظهار داشت: فردا به خاطر همین مصاحبه یک جریمه می‌آید و از آن درآمدی که من و شما نمی‌دادیم و خرزوخان می‌نویسد کسر می‌شود. درآمد لیگ کجاست و کی خبر دارد و به کی می‌رسد؟! جریمه پشت جریمه و بعد می‌گویند شما آنقدر درآمد داشتید و یر به یر شدید!

وی در مورد مبلغ رضایت‌نامه بیفوما گفت: من یک اشتباهی کردم و باید به ریال اعلام می‌کردم. اگر می‌گفتم ۴۰ میلیارد تومان کسی تعجب نمی‌کرد. وقتی ابتدای فصل جواد آقایی‌پور را ۲۵ میلیارد می‌دهم و نقد می‌گیرم، دیگر یک بازیکن با این کیفیت مشخص است. نصیرزاده همکار من در استان خوزستان تماس گرفت و گفت ما ۱۰ تا ۱۲ میلیارد می‌توانیم بدهیم. بابا شما به پرتی‌های خود ۱۰ تا ۱۲ میلیارد می‌دهید و بیفوما را که همه قبول دارید بازیکنی باکیفیت است. ما ۵۰۰ هزار دلار اعلام کردیم، اما واقعاً اینگونه نبوده است. به مردم خوزستان و هواداران عزیز باشگاه فولاد که از من دلخور بودند، می‌گویم که به والله کسی جلو نیامد و بگوید بیفوما را می‌خواهد و در حد یک تلفن بود. آخر پیشنهاد نصیرزاده ۱۰ تا ۱۲ میلیارد بود

منبع: تسنیم
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

مدارس و ادارات کدام استان‌ها شنبه ۴ اسفند تعطیل هستند؟

قیمت خودرو‌های سایپا امروز جمعه ۳ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

قیمت سکه و طلا امروز جمعه ۳ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

قیمت دلار و یورو امروز جمعه ۳ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ مظفرالدین شاه قاجار ۱۱۸ سال پیش نشسته بر صندلی چرخ دار سلطنتی

عکس/ محمدرضا پهلوی کنار لامبورگینی سفارشی سرخ رنگش

عکس/ تذکر جدی مقامات عالی نظام به رئیس صداوسیما

عکس/ پزشکیان و زاکانی در تاکسی سوژه شدند

عکس/ رونمایی از بیزنس جدید بابک زنجانی در خیابان‌های تهران

عکس/ زیبایی پارسه تخت جمشید از نمایی خاص

عکس/ تیپ و استایل خاص تهرانی‌ها نیم قرن پیش

عکس/ ساختمان بی سیم و رادیو تهران ۸۵ سال پیش و در دوره پهلوی اول

عکس/ استایل عجیب و غریب فرشته حسینی در توکیو

عکس/ تغییر چهره باورنکردنی بهاره رهنما در یک رئالیتی‌شو

عکس/نمایی حیرت انگیز از دال سیاه و عقاب دریایی دم‌سفید در تالاب میانکاله

عکس/ حیاط مدرسه مشیر رشت ۱۴۰ سال پیش در دوره قاجار

عکس/ پیکر منوچهر والی‌زاده تشییع شد

عکس/ تصویری کمتر دیده شده از فرزاد حسنی و آزاده نامداری در پشت صحنه یک کنسرت

عیادت پزشکیان از جانبازان جنگ

عکس/ زاکانی برای یک سازمان خیالی بودجه تعیین کرد

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

این میوه در پیش‌گیری از افسردگی معجزه می‌کند

بهترین میوه‌ها برای تقویت سلامت مغز

۵ فایده شگفت‌انگیز سرکه سیب

مصرف این سبزی‌ها ازسفید شدن مو‌ها جلوگیری می‌کند

چرا مشاغل یقه سفید در آمریکا در حال ناپدید شدن است؟/ افول کار‌های ذهنی در بازار کار ایالات متحده

یک باور نادرست درباره مصرف سبزیجات

فواید عسل برای دستگاه گوارش

عکس/ بریز و بپاش شبانه کاندیدای هیئت در آستانه انتخابات

فیلم/ هدیه ویژه از مسجدالاقصی برای مراسم تشییع شهید سیدحسن نصرالله

فیلم/ افشاگری درباره بیماری تتلو

انسداد کامل جاده‌های شمالی کشور

فیلم/ تصاویری از حضور برخی چهره‌ها در مراسم تشییع پیکر منوچهر والی‌زاده

ممانعت از حضور شروین حاجی‌پور در اکران پسر دلفینی

خبر خوش برای بازنشستگان و کارکنان نظام سلامت

ترامپ: طرح خود در مورد غزه را تحمیل نمی‌کنم

ایرانیانی که از آمریکا اخراج می‌شوند، چه کنند؟

پیام تهدیدآمیز دولت ترامپ به عراق درباره صادرات نفت

حماس فراخوان داد

ادعای تازه نتانیاهو علیه حماس

درخواست حزب‌الله از دولت لبنان درباره ایران

زمان حضور مربیان جدید استقلال در تهران

آمریکا اجازه نمی‌دهد ایران به سلاح هسته‌ای دست یابد

ترامپ: حضور زلنسکی در مذاکرات چندان مهم نیست

عکس/ نخستین تصاویر از پیکر مطهر شهیدان سیدحسن نصرالله و صفی‌الدین

ایلان ماسک در صدد یک تغییر اساسی در شبکه اجتماعی ایکس

تشکیل جلسه ستاد مدیریت بحران در پی هشدار قرمز هواشناسی

فیلم/ کمک‌رسانی به ماشین عروس گرفتار در جاده برفی

تلاطم عجیب در بازار برنج

واکنش وزیر ورزش به جنگ بر سر تغییر تاریخ دربی

داماد ترامپ پیگیر طرح تصاحب غزه

فیلم/ برگزاری مراسم خداحافظی اسطوره بسکتبال ایران با حضور وزیر ورزش

فیلم/ رقص و پایکوبی بازیگران جوکر با خوانندگی شهرام قائدی

فیلم/ دستور وزیر راه برای مرمت محل سکونت رهبر انقلاب در ایرانشهر

پیشنهاد افزایش حقوق کارگران هر ۳ ماه یک‌بار

انتقاد همتی از تداوم بی اخلاقی صداوسیما نسبت به او

سناریوهای تعیین حداقل دستمزد ۱۴۰۴

اسرائیل ۶۰۲ اسیر فلسطینی را فردا آزاد خواهد کرد

مدارس و ادارات این استان‌ها فردا تعطیل شدند

طرح خروج کامل آمریکا از برنامه‌های سازمان ملل

فیلم/ اکبر عبدی: سعید آقاخانی مرا از جلسه فیلم‌برداری بیرون کرد

فک پلمب اتاق عمل‌های بیمارستان آپادانا

حماس اسامی اسرای اسرائیلی که فردا آزاد می‌شوند را اعلام کرد

فیلم/ تولد غافلگیرانه برای مرجانه گلچین

پیشنهاد آمریکا به زلنسکی برای ترک اوکراین به مقصد فرانسه

بازدید هیئت ایرانی از محل برگزاری مراسم تشییع شهید سیدحسن نصرالله

خبر مهم بنزینی برای تهرانی‌ها

واکنش جدید استقلال به لغو نشدن دربی

هراز یک‌طرفه شد

اعلام اسامی برند‌های غیرمجاز آرایشی از سوی سازمان غذا و دارو

عکس/ شیطنت کامبیز دیرباز در دورهمی شبانه پژمان بازغی