تاریخ انتشار: ۱۹:۲۶ - ۲۵ بهمن ۱۴۰۳

کارشناس داوری: توپ به دست چشمی خورد ولی پنالتی نبود!

حیدر سلیمانی کارشناس داوری کشورمان صحنه بحث برانگیز بازی استقلال برابر شمس آذر را پنالتی ندانست

صحنه بحث برانگیز بازی استقلال برابر شمس آذر

اقتصاد۲۴- حیدر سلیمانی کارشناس داوری درباره نحوه قضاوت تیم داوری دو تیم استقلال و شمس آذر گفت: نیمه اول یک صحنه بود داشت که بازیکنان استقلال اعتقاد داشتند روی آنها پنالتی شده است ولی عمل زدن توسط دروازه‌بان انجام نشد و ضربه‌ای از جانب وی به پای مهاجم استقلال زده نشد پس ادامه بازی درست بود.

وی درباره صحنه مشکوک نیمه دوم برخورد توپ به دست روزبه چشمی و اعتقاد بازیکنان شمس آذر به خطای پنالتی اظهار داشت: در این حالت توپ به دست تکیه‌گاه بود بازیکن استقلال برخورد کرد. زمانی که بازیکن تکل می‌زند و توپ به دست تکیه‌گاه برخورد می‌کند خطای هند محسوب نمی‌شود. اگر دست بالای بدن بود باید پنالتی اعلام می‌شد ولی این حالت ادامه بازی به‌درستی اعلام شد.

سلیمانی ادامه داد: قبل از این صحنه نیز بازیکنان شمس آذر معتقد بودند یک پنالتی دیگر باید اعلام میشد، اما پای بازیکن شمس آذر به کسی برخورد نکرد و تصمیم داور برای ادامه بازی درست بود.

کارشناس داوری بیان کرد: کاظمی و تیم داوری در کل قضاوت خوبی داشتند.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار