تاریخ انتشار: ۱۳:۴۷ - ۰۱ اسفند ۱۴۰۳

واکنش قالیباف به طرح ترامپ برای کوچ اجباری فلسطینیان

قالیباف با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران قاطعانه با هر طرحی تحمیلی که خارج از اراده مردم فلسطین باشد مخالف است، گفت: ما قویاً طرحی را که بر خلاف اراده مردم فلسطین باشد محکوم می‌کنیم.

واکنش قالیباف به طرح ترامپ برای کوچ اجباری فلسطینیان

اقتصاد۲۴- محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در پانزدهمین اجلاس مجمع مجالس آسیایی در باکو اظهار کرد: «جبهه مقاومت» علی رغم نسل کشی رژیم صهیونیستی شکست راهبردی را به این رژیم تحمیل کرد، متأسفانه در ماه‌های اخیر شاهد هستیم که صهیونیست‌ها و آمریکا بعد از ناکامی نظامی و راهبردی در لبنان و غزه بیکار ننشستند و درصدد طراحی توطئه‌های سیاسی دیگری در منطقه هستند.

وی اظهارات اخیر رئیس جمهور آمریکا را واهی دانست و افزود: اظهارات رئیس جمهور آمریکا مبنی بر در دست گرفتن کنترل غزه توسط آمریکا و کوچ اجباری مردم فلسطین نشان دهنده تداوم دیدگاه‌های استعماری جویانه و مصادیقی از نادیده انگاری نقض حقوق مردم مظلوم فلسطین است.

رئیس مجلس طرح ترامپ را نوعی پاکسازی قومی و اشغالگری مدرن عنوان کرد و گفت: طرح ترامپ نوعی آپارتاید است که با کاملاً همسو با منافع نامشروع صهیونیستی در جهت تضعیف هویت ملی و سرکوب اراده مردم فلسطین طراحی شده است؛ این طرح غیر انسانی همچنین می‌تواند امنیت شکننده منطقه را با چالش‌ها و بحران‌های جدیدی مواجه سازد.

قالیباف با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران قاطعانه با هر طرحی تحمیلی که خارج از اراده مردم فلسطین باشد مخالف است، ادامه داد: ما قویاً طرحی را که بر خلاف اراده مردم فلسطین باشد محکوم می‌کنیم. به باور ما آینده فلسطین و غزه تنها در چهارچوب مصالح فلسطین و حق رأی همه مردم اسیر فلسطین برای تعیین سرنوشتشان تأمین خواهد شد.

وی در همین رابطه گفت: در راستای تأمین مصالح مردم فلسطین از همه ملت‌های آزادی‌خواه، دولت‌های مستقل و سازمان‌ها و نهاد‌های بین‌المللی به ویژه از پارلمان‌های عضو مجمع مجالس آسیایی می‌خواهیم که در برابر این توطئه جدید در گفتار و عمل از حقوق مشروع مردم فلسطین حمایت کنند.

رئیس مجلس تصریح کرد: آینده فلسطین را نه آمریکا و نه هیچ قدرت استعماری دیگری تعیین نخواهد کرد بلکه حق تعیین سرنوشت فقط با ملت فلسطین است. تنها راه بحران جاری منطقه غرب آسیا برقراری کامل و پایدار نوار غزه، خروج کامل ارتش اشغالگر صهیونیستی سرزمین‌های فلسطین، لبنان و سوریه؛ ارسال کافی، فوری و بدون مانع کمک‌های بشردوستانه به سراسر غزه و بازگشت امن و بدون محدودیت آوارگان فلسطینی به اماکن مسکونی خودشان است.


بیشتر بخوانید:فیلم/ قالیباف: آینده فلسطین را هیچ کشور استعماری تعیین نخواهد کرد


قالیباف خطاب به رئیس مجلس پانزدهمین اجلاس مجمع مجالس آسیایی و رؤسای مجالس کشور‌های آسیایی که در این جلسه به سخنان او گوش می‌دادند گفت: خانم رئیس و رؤسای محترم مجالس؛ دنیا به یک دوره جدید صلح و امنیت و چند جانبه‌گرایی نیاز دارد. آسیا باید نقش خود را در آغاز دوره جدیدی از همکاری‌های چند جانبه ایجاد کند و ما باید برای رسیدن به این امر مهم با یکدیگر همکاری کنیم.

رئیس مجلس تقویت همکاری‌های تجاری و اقتصادی میان کشور‌های آسیایی را برای ایفای نقش بهتر کشور‌های آسیایی ضروری خواند و ادامه داد: تقویت همکاری‌های اقتصادی میان کشور‌های آسیایی با حمایت پارلمان‌های آنها با هدف ایجاد یک ساز و کار برای تسهیل تجارت میان کشور‌های عضو از طریق انعقاد موافقت‌نامه‌های تجاری ترجیحی، تعریف و اجرای مشوق‌های سرمایه‌گذاری و پروژه‌های توسعه زیرساختی و همچنین کاهش موانع تجاری، توسعه راه‌های تنوع بخشی به تجارت و ترویج همافزایی اقتصادی دولت‌های عضو با هدف دستیابی به رشد فراگیر و توسعه همه جانبه را پیشنهاد می‌کنیم.

قالیباف یادآور شد: مجلس شورای اسلامی ایران همانطور که بانی ارائه قطعنامه ارتقا همکاری میان اعضای مجمع مجالس آسیایی با هدف گسترش و تقویت چند جانبه گرایی این مجمع بوده، آماده است هر اقدامی را در راستای تقویت همکاری‌های پایدار چند جانبه در آسیا و بهره‌مندی همه ملت‌های آسیا از این همکاری‌ها انجام دهد.

منبع: مهر
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

انتقاد زیدآبادی به اظهارات دبیر مجمع تشخیص درباره بی‌اثری مکانیسم ماشه

طرح مجلس برای تثبیت نرخ ارز؛ تقویت پول ملی یا تکرار سرکوب ارزی؟/ دلار جهانگیری در طرح مجلس اصولگرایان باز می‌گردد

بازدید محسن رضایی از سایت‌های موشکی + عکس

اظهارات دو پهلوی وزیر نفت درباره گران شدن قیمت بنزین

دفاع نماینده مجلس لایحه جنجالی فضای مجازی

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت خودرو‌های سایپا + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو + جدول

قیمت سکه پارسیان + جدول

قیمت سکه و طلا + جدول

قیمت بیت کوین و رمزارز‌ها + جدول

قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها + جدول

با این سبزی‌ها لاغر می‌شوید

۱۰ ترفند برای از بین بردن تندی غذا

پیش بینی قیمت طلا و سکه امروز ۷ مرداد ۱۴۰۴/ وقت خرید طلا فرارسید؟

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

صفحه اول روزنامه‌های ورزشی امروز

صفحه اول روزنامه‌های اقتصادی امروز

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

روده سالم با پنج نوشیدنی طبیعی

۱۰ باور نادرست رایج در مراقبت از پوست

نقش تغذیه در محافظت از پوست در برابر اشعه ماورا بنفش

بازار سیاه انتخاب رشته کنکور؛ از ۶ تا ۱۴ میلیون تومان ناقابل!/ وقتی مشاوره به کالای لوکس تبدیل می‌شود

عکس/ وداع پرسپولیسی‌ها با گندوز با یک مراسم ویژه

فیلم/ رضایی: مردم بدانند اسنپ بک هم فعال شود اوضاع از این بدتر نمی‌شود

فیلم/ گریه شهرام شب پره در برنامه علی ضیا

این استان‌ها چهارشنبه تعطیل شدند

وزیر نفت: برای شرایط مکانیسم ماشه برنامه داریم

فیلم/ ٣ نوجوان در ساحل رامسر غرق شدند

قم چهارشنبه تعطیل شد

شناسایی تأسیسات اتمی مخفی در اراک؟

فیلم/ گفت‌وگو با خواهر الهه حسین‌نژاد درمورد دادگاه آخر

هشدار عراقچی به مقامات واشنگتن

رضائیان پیشنهاد خرید آل‌کثیر را به ساپینتو داد؟

شرط جدید برای خرید ارز اربعین

عکس/ مهرشاد سهیلی مجری تلویزیون شد

کویت حزب‌الله لبنان را تحریم کرد

اینفوگرافی/ چگونه گذرنامه زیارتی اربعین را بگیریم؟

توضیحات وزیر کار درباره استمرار اجرای طرح کالابرگ و شیوه حذف افراد از دریافت یارانه

گمانه‌زنی‌ها درباره پیوستن آذربایجان به پیمان ابراهیم

فیلم/ نماینده مجلس: سیستم اطلاعاتی ما باید بازطراحی شود

شرط عجیب برای پذیرش دیوار در بورس

تماس تلفنی پوتین با نتانیاهو

فیلم/ واکنش پزشکیان به نقد‌های رسانه‌ای در مورد لایحه فضای مجازی

نخستین باخت پرسپولیس زیر نظر هاشمیان

تفاوت عجیب قیمت گوشت در شهرهای مختلف

عکس/ صحنه عجیب از فینال فوتبال محلات: داور سیگار به‌دست پرچم زد

وقوع پنجمین زمین لرزه بالای ۴ ریشتر در استان بوشهر

پیام احساسی آلکسی گندوز برای هواداران پرسپولیس

ادارات خوزستان چهارشنبه تعطیل شد