تاریخ انتشار: ۱۵:۱۳ - ۰۶ اسفند ۱۴۰۳

سرمربی استقلال در دربی کیست؟

سرمربی استقلال در دربی کیست؟ این سؤالی مهم است که ذهن هواداران استقلال را عمیقاً به خود مشغول کرده است.

سرمربی استقلال در دربی کیست؟

اقتصاد۲۴- در حال حاضر نزدیک‌ترین گزینه برای سرمربیگری استقلال در دربی محمد نوازی است؛ او که در بازی با نساجی توانست به هر شکل ممکن استقلال را برنده از میدان رقابت با رقیب سرسخت خود خارج کند و در قامت سرمربی موقت اولین برد تاریخ دوران مربیگری خود را به دست آورد. نوازی بعد از بازی با نساجی در نشست خبری حرف‌هایی به زبان آورد که نشانه‌هایی از تداوم حضور او در بازی‌های آتی دارد و به احتمال بسیار زیاد در بازی مهم با رقیب سنتی شاهد تداوم حضورش روی نیمکت استقلال خواهیم بود.

 هرچند که مدیران باشگاه استقلال درباره اینکه چه کسی در این بازی سکان هدایت استقلال را به دست خواهد گرفت، هنوز اظهارنظری قطعی نداشته و به طور رسمی اعلام نکرده‌اند که قرار است نوازی در بازی‌های آتی نیز سرمربی باشد، اما از شواهد و قرائن کاملاً پیدا است که این مربی از اقبال و شانس بسیار زیادی برای هدایت استقلال در این بازی برخوردار است و البته دست باشگاه استقلال نیز آن قدر در آستانه این بازی باز نیست که بتواند سرمربی جدیدی را معرفی کند.

کار استقلال با ماتزاری تا حد زیادی به بن‌بست خورده و این طور که از دل باشگاه استقلال خبر می‌رسد قول و قرار‌ها و شروطی که این سرمربی ایتالیایی برای مدیران باشگاه استقلال گذاشته آنها را نسبت به عقد قرارداد قطعی با این مربی منصرف کرده است. پیش از بازی با نساجی گفته می‌شد که دستیاران ماتزاری به تهران خواهند آمد و استقلال را حتی از روی نیمکت نیز همراهی خواهند کرد.

حتی گفته شد که این مربیان در کنار نوازی و دیگر اعضای کادر فنی استقلال قرار خواهند گرفت تا از چالش‌های پیش رو گذر شود، اما دستیاران ماتزاری به تهران نیامدند و حتی بعد از بازی با نساجی نقل و قول‌ها و خبر‌های بسیاری درباره منتفی شدن حضور این مربی در ایران به گوش رسید.

اگر ماجرای ماتزاری را برای استقلال تمام شده تلقی کنیم استقلال با نوازی در دربی حاضر خواهد شد. یک احتمال دیگر هم البته وجود دارد که نباید از آن غافل بود؛ اینکه مدیران باشگاه استقلال در زمان باقی مانده تا دربی و یا حتی بعد از این بازی از یک مربی ایرانی رونمایی کنند تا شاید قدری آرامش به مهم‌ترین بخش فنی استقلال رسوخ کند.


بیشتر بخوانید:دربی استقلال و پرسپولیس لغو شد


در حال حاضر نوازی مرد اول کادر فنی استقلال است؛ چهره‌ای که از محبوبیت بسیاری در میان هواداران استقلال برخوردار است. با این حال او از مقبولیت کافی برای ماندن در این پست برخوردار نیست و اگر مدیران استقلال قصد داشته باشند با او کجدار و مریز حرکت کنند، قطعاً با واکنش دوباره هواداران این باشگاه مواجه خواهند شد. درعین حال ممکن است اگر نوازی در بازی‌های سخت پیش رو مقابل پرسپولیس و النصر (اگر روی نیمکت باشد) نتایج مطلوبی به دست آورد، در ادامه راه نیز به عنوان سرمربی استقلال را هدایت کند که بزودی پرده از این سؤالات و ابهام‌ها برداشته خواهد شد.

به هرحال موضوع انتخاب سرمربی در استقلال به یک مسأله پپچیده تبدیل شده است. استقلال فصل را با نکونام آغاز کرد. سپس بختیاری‌زاده به عنوان سرمربی موقت به کار ادامه داد تا موسیمانه بیاید، اما این سرمربی آفریقایی نیز نتوانست اقدامات مؤثری در اصلاح نتایج استقلال انجام دهد تا دوباره مدیریت استقلال دست نیاز به سمت سهراب دراز کرده و این مربی را برگزیند. اما این پایان ماجرا نبود و بختیاری‌زاده که ظاهراً از این وضعیت خسته شده بود کار را رها و با ارسال استعفای خود به مدیریت از این باشگاه رفت تا در نهایت محمد نوازی نیز به عنوان سرمربی سکان استقلال را در دست بگیرد. آنچه مسلم است در شرایط فعلی نوازی اقبال بالایی برای نشستن روی نیمکت استقلال خواهد داشت و شاید اگر او در دربی موفق شود در بازی با النصر نیز همچنان سرمربی استقلال باشد.

منبع: روزنامه ایران
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

عکس/ خداحافظی مسعود جوما از هواداران استقلال

عکس/ حسین فهمیده ۶۴ سال پیش در کودکی و کنار برادرش داوود

خشک شدن مهمترین منبع آب شرب مشهد توسط طالبان

عکس/ تشکر مجتبی جباری از هواداران استقلال

پدیده جذاب استقلال را بشناسید

عکس/ بیلیارد بازی کردن بازیگر جنجالی شام ایرانی

شهریه مدارس غیردولتی در سال ۱۴۰۴ چقدر است؟

عکس/ بازدید رضاخان و محمدرضا پهلوی ۸۹ سال پیش از یک مدرسه دخترانه

باستانشناسی ایران اسیری زخم خورده در دست بیگانگان / پژوهشی از کنکاش ۴۰۰ساله اروپایی‌ها در آثار باستانی ایران

عکس/ واکنش رضا رشیدپور به توییت جنجالی مهر طالبی دارستانی

عکس/ پوشش شیک آخرین پادشاه افغانستان و همسرش ۶۰ سال پیش در پاریس

عکس/ حرکت خاص جمشید هاشم‌پور در کنار فرماندهان سپاه

عکس یادگاری اشرف، علیرضا، محمدرضا و شمس پهلوی ۸۹ سال پیش در سوئیس

رونمایی از جدیدترین بمب اتمی جهان در آمریکا + عکس

فیلم/ انتقاد مداح معروف از فقر شدید در خرمشهر

عکس/ اشکور نگین بنفش و زیبا بر دامن گیلان

سردار سلامی: ما در جنگ کاملیم اما مردم در آرامشند

فیلم/ شباهت جالب نگار جواهریان به بازیگر مشهور ترک

عکس/ نوه ناصرالدین شاه ۱۲۰ سال پیش در حال بازی شطرنج

ابلاغ قیمت برق استخراج مجاز رمزارز + جزییات

عکس/ زیبایی خاص حوری تاسیان در اتاق گریم

اولین رقیب قالیباف برای ریاست مجلس از راه رسید

عکس/ پرواز پرندگان در غروب سرخ و حیرت انگیز بوشهر

واکنش مدیران پرسپولیس به ادعای غرامت به گندوز

جعفر پناهی کیست؟/ مروری بر سینمای مستقل فیلم ساز برنده نخل طلای کن

عکس/ لحظه عجیب و خوفناک برخورد صاعقه به درخت

عکس/ پوشش جالب نرگس محمدی در یک مراسم

اولین افت قیمت بیت‌ کوین پس از رکوردشکنی تاریخی

فشار‌های تورمی فزاینده بر بازار ساخت‌وساز مسکن

عکس/ استوری محمد نوری برای هواداران استقلال

آغاز فصل اضطراب اجاره مسکن

فیلم/ واکنش سازمان هواپیمایی به سفر خانوادگی وزیر راه

دبیرکل حزب الله لبنان امشب سخنرانی می‌کند

عکس/ تجمع بازنشستگان شرکت واحد اتوبوسرانی تهران

آمار تکان دهنده درباره میزان خشم، اضطراب، ناامیدی و اندوه در کارمندان و کارگران ایرانی؛ خشم ۳۴ درصدی و اضطراب ۴۸ درصدی

عکس/ ژست خاص رضا عطاران با صددام

جدیدترین هزینه رهن اجاره مسکن در محلات اداری تهران

عکس/ خنده‌های بامزه لورل و هاردی ۹۵ سال پیش در یک کافه

گزارش بورس امروز یکشنبه ۴ خرداد ۱۴۰۴

اینفوگرافی/ آمریکایی‌ها در طول مذاکرات چقدر ایران را تحریم کردند؟

طبیعت بهاری دره جرمی ارومیه

جانشین امید عالیشاه در پرسپولیس معرفی شد

عکس/ تابلوی ۲۲ میلیاردی حراج تهران جعلی و تقلبی است

عکس/ جشن تولد ۵۹ سالگی احمدرضا عابدزاده

بیانیه دفتر محسن رضایی درباره سخنانش در سالگرد رئیسی

عکس/ ژست خودمانی داوران شام ایرانی در یک ساندویچی

عکس/ نهمین فرزند بوریس جانسون به دنیا آمد

عکس/ استوری خداداد عزیزی برای تولد احمدرضا عابدزاده

فیلم/ درخواست عجیب یک نماینده درباره مناظره با پزشکیان

اسرائیلی‌ها اسرائیل را به ایران فروخته اند