
اقتصاد۲۴- «گیدئون ساعر»، وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی اظهارداشت: دولت جدید سوریه یک گروه تروریستی اسلامگرا از ادلب است که به زور دمشق را تحت تصرف درآورده است.
سعر گفت: ما از رفتن بشار اسد خوشحال هستیم. دولت جدید سوریه خوب حرف میزند، اما در حال انتقام گرفتن از علویها و آزار رساندن به کُردهاست.
وی تصریح کرد: ما از امنیت خود در مرزها چشمپوشی نخواهیم کرد، حماس و جهاد اسلامی در سوریه در تلاش برای ایجاد جبههای جدید علیه اسرائیل هستند.
در همین ارتباط، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی هم دو روز پیش در مراسم فارغ التحصیلی شماری از نظامیان ارتش اشغالگر گفته بود: نیروهای اسرائیلی برای مدتی نامشخص در بلندیهای جولان و منطقه حائل باقی خواهند ماند.
وی افزود: به نیروهای هیئت تحریر الشام و ارتش جدید سوریه اجازه ورود به مناطق واقع در جنوب دمشق را نخواهیم داد. ما خواستار ساماندهی کامل جنوب سوریه در استانهای قنیطره، درعا و سویدا در مقابل نیروهای رژیم جدید هستیم.
نتانیاهو همچنین تهدید کرد: هیچ تهدیدی را علیه طایفه دروزی در جنوب سوریه را تحمل نخواهیم کرد.
بیشتر بخوانید:فیلم/ عامل بمب گذاری داخل اتوبوسها در تلآویو در حال فرار
این سخنان نتانیاهو با واکنش گسترده مردم سوریه مواجه شد و شماری از فعالان و ساکنان استانهای درعا و السویداء تظاهراتی در اعتراض به سخنان مداخلهجویانه نخستوزیر رژیم صهیونیستی برگزار کردند.
با اعلام سقوط نظام بشار اسد در سوریه در تاریخ ۸ دسامبر ۲۰۲۴، ارتش اشغالگر اسرائیل که سال ۱۹۶۷، نتوانسته بود در اشغال سوریه پیشروی کند، تانکهای خود را وارد سوریه کرد و بخشهای جدیدی از این کشور را تحت اشغال درآورد و چندین مقر نظامی در آن برای خود ایجاد کرد.
منبع: آنا