تاریخ انتشار: ۱۴:۴۲ - ۲۱ اسفند ۱۴۰۳

برندگان قرعه‌کشی مرحله اول طرح «طنین چکنو» مشخص شدند

​مرحله اول قرعه‌کشی طرح طنین چکنو بانک صادرات ایران با حضور مهدی اقبالی‌راد، عضو هیئت‌مدیره و مدیران ارشد و نمایندگان بخش‌های نظارتی این بانک برگزار شد.

برندگان قرعه‌کشی مرحله اول طرح «طنین چکنو» مشخص شدند

اقتصاد ۲۴- مهدی اقبالی‌راد عضو هیئت‌مدیره این بانک در نشست قرعه‌کشی ۴ ماهه اول طرح طنین چکنو، گفت: بانک صادرات ایران در مسیر حرکت به سمت بانکداری دیجیتال با ارائه محصول «چکنو»، گام بزرگی برداشته و به عنوان یک محصول مشترک در نظام بانکی، بهترین ابزار پرداخت را معرفی کرده است.

وی افزود: «چکنو» جوایز متعددی در میان ابزار‌های متنوع پرداخت شبکه بانکی کسب کرده و آخرین جایزه آن نیز به عنوان محصول برگزیده و جایزه سال «عصر تراکنش» در میان اپلیکیشن‌های پرداخت نظام بانکی بوده است.

اقبالی‌راد با اشاره به اینکه بانک صادرات ایران تلاش ویژه‌ای برای ایجاد نخستین چک امن دیجیتال نظام بانکی انجام داده، افزود: چکنو بهترین ابزار پرداخت شبکه بانکی است که بر ترویج استفاده از چک الکترونیک به صورت جدی تأثیرگذار بوده است.

وی با بیان اینکه صدور دسته‌چک‌های کاغذی، هزینه‌های فراوانی بر نظام بانکی تحمیل کرده و امکان جعل، تقلب، مخدوش شدن و تبعات مختلف حقوقی و قضایی برای کشور داشته، افزود: با توسعه استفاده از چکنو، سهم بانک صادرات ایران از چک‌های الکترونیک نظام بانکی به ۵۰ درصد رسیده است. با توسعه استفاده از این ابزار و گسترش رسالت چک الکترونیک در نظام بانکی، چکنو سهم بیشتری را نیز به خود اختصاص خواهد داد.

عضو هیئت‌مدیره بانک صادرات ایران نقش مرکز ارتباط با مشتریان بانک را مهم دانست و افزود: این مرکز یک نهاد نوپا و جوان است که گام‌های ارزشمندی برای ارتباط بهتر با مشتریان و مخاطبان بانک برداشته است و انتظار می‌رود در کنار بخش‌های مختلف فنی و زیرساختی بانک، عملکرد گسترده‌تری از این مرکز در راستای مسئولیت مهمی که برای توسعه محصولات و جلب رضایتمندی مشتریان برعهده دارد، شاهد باشیم.

وی با قدردانی از اقدامات انجام شده در زمینه توسعه چکنو و استقبال مشتریان بانک از این ابزار گفت: با انجام قرعه‌کشی بین مشتریان و استفاده‌کنندگان از چکنو، خدمات و مشوق‌های بیشتر و جذاب‌تری در اختیار آنها قرار می‌گیرد و به این وسیله قدردان مشتریانی هستیم که به فرهنگ توسعه این ابزار کمک ویژه‌ای کرده‌اند.

برندگان مرحله اول مشخص شدند

در مراسم اولین دوره قرعه‌کشی این طرح، طی ۴ مرحله برای ۴ گروه از مشتریان؛ غیرفعال، مستعد، فعال و برتر و دارای امتیاز لازم برگزار شد و در هر گروه ۱۰ نفر برنده طرح‌های تشویقی تسهیلاتی مشخص شدند.

بر این اساس، ۱۰ تسهیلات ۱۰۰ میلیون ریالی، ۱۰ تسهیلات ۵۰۰ میلیون ریالی، ۱۰ تسهیلات یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریالی و ۱۰ تسهیلات سه میلیارد ریالی به برندگان مرحله اول قرعه‌کشی طرح طنین چکنو تخصیص یافت.

این طرح با هدف ترغیب و تشویق مشتریان به استفاده بیشتر از چکنو به عنوان نخستین چک امن دیجیتال در سه دوره چهار ماهه اجرا می‌شود که از ابتدای مهرماه سال جاری آغاز شده است. مرحله دوم این طرح برای دوره چهار ماهه منتهی به پایان اردیبهشت ماه در نظر گرفته شده و قرعه‌کشی آن در خردادماه سال آینده برگزار خواهد شد.

برندگان این طرح، با مراجعه به شعبه مراحل دریافت تسهیلات خود را پیگیری خواهند کرد. برندگانی که به دلیل سقف تسهیلات خرد امکان دریافت کامل تسهیلات را ندارند، می‌توانند به شرط داشتن شرایط، تمام یا قسمتی از تسهیلات را به بستگان درجه یک خود (پدر، مادر، همسر، فرزند، خواهر و برادر) انتقال دهند.

برای مشاهده اسامی برندگان مرحله اول قرعه‌کشی طنین چکنو کلیلک کنید

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

انتقاد زیدآبادی به اظهارات دبیر مجمع تشخیص درباره بی‌اثری مکانیسم ماشه

طرح مجلس برای تثبیت نرخ ارز؛ تقویت پول ملی یا تکرار سرکوب ارزی؟/ دلار جهانگیری در طرح مجلس اصولگرایان باز می‌گردد

بازدید محسن رضایی از سایت‌های موشکی + عکس

اظهارات دو پهلوی وزیر نفت درباره گران شدن قیمت بنزین

دفاع نماینده مجلس لایحه جنجالی فضای مجازی

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت خودرو‌های سایپا + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو + جدول

قیمت سکه پارسیان + جدول

قیمت سکه و طلا + جدول

قیمت بیت کوین و رمزارز‌ها + جدول

قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها + جدول

با این سبزی‌ها لاغر می‌شوید

۱۰ ترفند برای از بین بردن تندی غذا

پیش بینی قیمت طلا و سکه امروز ۷ مرداد ۱۴۰۴/ وقت خرید طلا فرارسید؟

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

صفحه اول روزنامه‌های ورزشی امروز

صفحه اول روزنامه‌های اقتصادی امروز

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

روده سالم با پنج نوشیدنی طبیعی

۱۰ باور نادرست رایج در مراقبت از پوست

نقش تغذیه در محافظت از پوست در برابر اشعه ماورا بنفش

بازار سیاه انتخاب رشته کنکور؛ از ۶ تا ۱۴ میلیون تومان ناقابل!/ وقتی مشاوره به کالای لوکس تبدیل می‌شود

عکس/ وداع پرسپولیسی‌ها با گندوز با یک مراسم ویژه

فیلم/ رضایی: مردم بدانند اسنپ بک هم فعال شود اوضاع از این بدتر نمی‌شود

فیلم/ گریه شهرام شب پره در برنامه علی ضیا

این استان‌ها چهارشنبه تعطیل شدند

وزیر نفت: برای شرایط مکانیسم ماشه برنامه داریم

فیلم/ ٣ نوجوان در ساحل رامسر غرق شدند

قم چهارشنبه تعطیل شد

شناسایی تأسیسات اتمی مخفی در اراک؟

فیلم/ گفت‌وگو با خواهر الهه حسین‌نژاد درمورد دادگاه آخر

هشدار عراقچی به مقامات واشنگتن

رضائیان پیشنهاد خرید آل‌کثیر را به ساپینتو داد؟

شرط جدید برای خرید ارز اربعین

عکس/ مهرشاد سهیلی مجری تلویزیون شد

کویت حزب‌الله لبنان را تحریم کرد

اینفوگرافی/ چگونه گذرنامه زیارتی اربعین را بگیریم؟

توضیحات وزیر کار درباره استمرار اجرای طرح کالابرگ و شیوه حذف افراد از دریافت یارانه

گمانه‌زنی‌ها درباره پیوستن آذربایجان به پیمان ابراهیم

فیلم/ نماینده مجلس: سیستم اطلاعاتی ما باید بازطراحی شود

شرط عجیب برای پذیرش دیوار در بورس

تماس تلفنی پوتین با نتانیاهو

فیلم/ واکنش پزشکیان به نقد‌های رسانه‌ای در مورد لایحه فضای مجازی

نخستین باخت پرسپولیس زیر نظر هاشمیان

تفاوت عجیب قیمت گوشت در شهرهای مختلف

عکس/ صحنه عجیب از فینال فوتبال محلات: داور سیگار به‌دست پرچم زد

وقوع پنجمین زمین لرزه بالای ۴ ریشتر در استان بوشهر

پیام احساسی آلکسی گندوز برای هواداران پرسپولیس

ادارات خوزستان چهارشنبه تعطیل شد