تاریخ انتشار: ۱۰:۳۷ - ۲۶ اسفند ۱۴۰۳

عکس/ توئیت جدید نبویان در مورد قانون حجاب

عضو ارشد جبهه پایداری در واکنش به اظهارات برخی دلسوزان که اجرا نشدن قانون حجاب را مساوی با سکولار شدن نظام می‌دانند، نوشت: «آیا عدم توفیق حضرت علی (ع) در اجرای کامل برخی احکام و اصلاح آن‌ها به‌علت معذوریت، به‌معنای سکولار بودن حکومت ایشان بود؟! این سخن درست نیست؛ چون در رأس حکومت، نائب امام زمان (عج) قرار دارد.»

توئیت جدید نبویان در مورد قانون حجاب

اقتصاد۲۴- او در این زمینه نوشت: برخی دلسوزان می‌گویند که عدم اجرای قانون حجاب و برخی احکام دیگر، این نظام را یک نظام سکولار خواهد کرد. آیا عدم توفیق حضرت علی (ع) در اجرای کامل برخی احکام و اصلاح آنها بعلت معذوریت، به‌معنای سکولار بودن حکومت ایشان بود؟! این سخن درست نیست، چون در رأس حکومت، نایب امام زمان (عج) قراردارد.

منبع: فرارو
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار