تاریخ انتشار: ۰۹:۰۸ - ۲۷ اسفند ۱۴۰۳

اجرای آیین‌نامه ارتقای رتبه‌بندی معلمان از مهر ۱۴۰۴

وزیر آموزش و پرورش از اجرای آیین‌نامه ارتقای رتبه بندی معلمان از مهر ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: سند هوش مصنوعی و جانمایی آن در برنامه درسی تدوین شده است.

رتبه‌بندی معلمان

اقتصاد۲۴- وزیر آموزش و پرورش از اجرای آیین‌نامه ارتقای رتبه بندی معلمان از مهر ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: سند هوش مصنوعی و جانمایی آن در برنامه درسی تدوین شده است.

علیرضا کاظمی روز یکشنبه با ارائه گزارشی از عملکرد ۶ ماهه وزارت آموزش و پرورش، تصریح کرد: همزمان با آغاز به کار دولت چهاردهم و بازگشایی مدارس با کمبود نیروی انسانی مواجه بودیم؛ از اینرو به واسطه تمهیداتی که از گذشته اندیشیده شده بود ۱۱۰ هزار معلم به کادر آموزشی در مدارس افزوده شد تا بازگشایی مدارس با کمترین دغدغه انجام شود.

وی در ادامه این گزارش به بازنگری در جذب ۲۶ هزار نیروی معترض استخدامی اشاره کرد و افزود: با حرکت جهادی و کمک مسئولان مربوطه، پرونده معترضان مورد بررسی قرار گرفت و از میان آنها، ۱۸ هزار معلم به چرخه آموزش و پرورش افزوده شدند.

کاظمی به پاداش پایان خدمت معلمان اشاره کرد و گفت: در پرداخت پاداش خدمت معلمان نیز مشکلات اساسی وجود داشت که با کمک و رایزنی‌های انجام شده این مهم نیز به سرانجام رسید.


بیشتر بخوانید:رتبه‌بندی معلمان در مرحله آخر


وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: ساماندهی ۲۶ هزار نیروی خرید خدمات و تبدیل وضعیت آنها از دیگر اقدامات وزارتخانه در ۶ ماه اخیر بود.

کاظمی با تأکید بر رفع مشکلات رتبه بندی معلمان، خاطرنشان کرد: ۲۳۰ هزار معلم فاقد رتبه بودند که با تلاش‌های صورت گرفته این تعداد از معلمان نیز از مزایای رتبه بندی برخوردار شدند همچنین آیین‌نامه ارتقای رتبه‌بندی معلمان نیز تدوین و آماده تصویب است و از مهر ۱۴۰۴ اجرایی خواهد شد.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به جمع آوری ۱۰۱۱ مدرسه کانکسی، افزود: از مهر امسال تاکنون هزار مدرسه سنگی برچیده و ساماندهی شد و این درحالی است که در ابتدای سال جاری، حدود ۱۷۰۰ طرح آموزشی نیز افتتاح شده است.

کاظمی به همت خیرین در مدرسه‌سازی اشاره کرد و گفت: از مهر جاری، کمک خیرین از ۱۳ همت به ۱۶ همت رسیده که این رویکرد پاسخ به ندای رئیس جمهور بوده است.

وی به موضوع تحول در برنامه‌های درسی مدارس اشاره کرد و افزود: برای این موضوع نیز نقشه راهی تدوین شده است. سند هوش مصنوعی و جانمایی آن در برنامه درسی نیز آماده است و بنا شده همه معلمان در تابستان سال آینده از این مهارت بهره‌مند شوند.

منبع: اقتصاد آنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

فیلم/ در انفجار محله صابونچی چه گذشت؟

عبدالکریم سروش: شرم بر کسانی که از تهاجم به وطن شادمانند

ماجرای انفجار در محوطه وزارت اطلاعات چه بود؟

ترامپ: حمله به ایران باید رخ می‌داد

عکس/ حمله اسرائیل به فرودگاه هاشمی‌نژاد مشهد

لغو مراسم تشییع پیکر شهدای جنایات صهیونیست‌ها

اینفوگرافی/ هواگرد یعنی چه؟

سفارت روسیه در تهران تعطیل شد

ادعای جدید ترامپ درباره جنگ ایران و اسرائیل

خبر مهم دولت برای آسیب‌دیدگان در حمله اسرائیل

حمله اسرائیل به یک ساختمان مسکونی در آپادانای تهران

توقف فعالیت بورس‌ها در روز‌های ۲۶ و ۲۷ خرداد

قیمت میوه در میادین تره بار + حدول

قیمت خودرو‌های شرکت کیا + جدول

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

فیلم/ حمله اسرائیل به میدان ولیعصر تهران دقایقی قبل

فیلم/ تمرین حمله موشکی به نیروگاه اتمی دیمونای اسرائیل

آتش سوزی در انبار کاغذ خیابان ظهیرالاسلام تهران

افزایش قیمت‌ها در سکوت بازار طلا

منصوره عالیخانی به شهادت رسید+ عکس

فیلم/ دستگیری ۲ نفر از عوامل موساد در کرج

عکس/ شهادت مهماندار ماهان در پی حملات دیشب نارمک

عکس/ نشست عراقچی با سفرای خارجی مقیم تهران

جزییات نامه فرمانده کل ارتش به رهبر انقلاب

عکس/ آسیب جزئی به مخازن نفت شهران

متروی تهران از امشب پناهگاه می‌شود

عکس/ نتانیاهو از مخفیگاه خارج شد

سقوط بورس تل‌آویو، ریاض و قاهره در پی حمله اسرائیل به ایران

عکس/ راهپیمایی پنج میلیونی علیه اسرائیل ۴۰ سال پیش در تهران

اعلام زمان تشییع پیکر شهدای جنایات اخیر صهیونیست‌ها

شرایط پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی به بازنشستگان کشوری

فیلم/ اظهارات سخنگوی دولت در خصوص سوخت رسانی در کشور

آخرین وضعیت درمانی مجروحان حملات تجاوزکارانه اسرائیل

اینفوگرافی/ هنگام حملات هوایی کجا پناه بگیریم؟

عکس/ مخازن نفت تهران آسیبی ندید

جلسه محرمانه نتانیاهو در پناهگاه زیرزمینی

فیلم/ ویرانی مناطق مختلف سرزمین‌های اشغالی پس از حمله ایران

بحران عجیب استقلال در آستانه فصل جدید

کدام فرماندهان همراه سردار حاجی‌زاده شهید شدند؟

ترخیص کالا در تمامی گمرکات طبق روال عادی در حال انجام است

اعلام تعداد پهپاد‌های منهدم شده اسرائیل در مرز ایران

روز حساس بازار سکه؛ طلا چه مسیری را انتخاب می‌کند؟

دمای تهران به ۴۰ درجه می‌رسد

درخواست ارگان رسانه‌ای نزدیک به مهرداد بذرپاش برای ساخت بمب اتم

فیلم/ واکنش خبرنگار کانال ۱۴ رژیم اسرائیل به حملات ایران

عکس/ تکذیب شایعه ترور وزیر دفاع

حمله به پالایشگاه نفت اصفهان تکذیب شد

فیلم/ عراقچی: حملات ایران ادامه خواهد داشت

هشدار فوری وزیر جنگ اسرائیل به شهروندان ایران + عکس