تاریخ انتشار: ۱۳:۳۰ - ۳۰ اسفند ۱۴۰۳

ترامپ نوروز ۱۴۰۴ را به ایرانی‌ها تبریک گفت

رئیس جمهوری آمریکا در پیامی به مناسبت فرا رسیدن نوروز مدعی بهترین آروزها برای کسانی شده که این جشن باستانی را تجلیل می کنند، شد.

ترامپ نوروز ۱۴۰۴ را به ایرانی‌ها تبریک گفت

اقتصاد۲۴- دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا در پیامی فرا رسیدن نوروز و سال نو خورشیدی را برای تمام کسانی که این جشن باستانی را تجلیل می‌کنند، در حالیکه تبریک گفته و مدعی شده است «از طرف ایالات متحده، بهترین آرزوهایم را برای این جشن خجسته تقدیم می‌کنم. نوروز پیروز!» که در راستای سیاست شکست خورده فشار حداکثری با زبان زور و تهدید سخن گفته و رفتار می‌کند که به گزارش روزنامه نیویورک تایمز در حال بررسی طرح ممنوعیت یا محدودیت ورود شهروندان ۴۳ کشور از جمله ایران به ایالات متحده است.

ترامپ در پیامی که کاخ سفید منتشر کرد، ادعا کرد: «نوروز مناسبتی شادی‌بخش برای مردم ایران است که آغاز بهار و سال نو ایرانی را رقم می‌زند. این سنت دیرینه فرصتی برای تامل بر نعمت‌های سال گذشته و آمادگی برای بهاری تازه با روحیه‌ای نو و امیدبخش فراهم می‌کند.»

رئیس جمهوری آمریکا قصد دارد روز پنجشنبه فرمان اجرایی تعطیلی وزارت آموزش و پرورش این کشور را امضا کند.

رئیس جمهوری آمریکا در حالی هوش، نبوغ و استعداد ایرانیان را می‌ستاید که در دور نخست ریاست جمهوری خود نیز ورود ایرانیان به آمریکا را محدود کرد و اکنون در راستای سیاست همیشگی واشنگتن برای ایجاد تفرقه میان حکومت و ملت بزرگ ایران، اذعان دارد: مردم ایران با فرهنگ پربار و استعداد‌های برجسته خود در حوزه‌هایی مانند ریاضیات، علوم، حقوق، فناوری و هنر، نقش مهمی در جامعه ایفا می‌کنند.

وزارت امور خارجه آمریکا نیز در حساب کاربری خود با عنوان «پیام ریاست جمهوری به مناسبت عید نوروز ۲۰۲۵» پیام ترامپ را به زبان فارسی ترجمه کرده است.

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا که در دور دوم ریاست جمهوری خود بار‌ها برای رسیدن به توافق با ایران ابراز امیدواری کرده، ۴ فوریه ۲۰۲۵ برابر با ۱۶ بهمن ماه ۱۴۰۳ با امضای یادداشتی برای تداوم سیاست فشار حداکثری علیه جمهوری اسلامی ایران ادعا کرد که آماده گفت‌و‌گو با رئیس جمهوری ایران است. او با بیان این ادعا که برای امضای این یادداشت «دچار تردید» بوده است، مدعی شد: «این برای ایران خیلی سخت است. امیدوارم مجبور نباشیم خیلی از آن استفاده کنیم.» باید دید آیا می‌توانیم به توافقی با ایران برسیم؟

وزارت خزانه داری دولت ترامپ ۶ فوریه ۲۰۲۵ برابر با ۱۸ بهمن ماه ۱۴۰۳ با اعمال نخستین دور تحریم‌ها ادعا کرد: شبکه نفتی را که صد‌ها میلیون دلار برای ارتش ایران تولید می‌کند، هدف قرار می‌دهد.


بیشتر بخوانید:واکنش سخنگوی دولت به نامه ترامپ


وزارت خزانه داری آمریکا در بیانیه‌ای افزود: «امروز، دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه داری (OFAC) یک شبکه بین المللی را به دلیل تسهیل ارسال میلیون‌ها بشکه نفت خام ایران به ارزش صد‌ها میلیون دلار به چین را تحریم می‌کند. این نفت به نمایندگی از ستاد کل نیرو‌های مسلح ایران و شرکت تحت تحریم آن که سپهر انرژی جهان نما پارس (سپهر انرژی) است، ارسال شده است. این تحریم‌ها شامل نهاد‌ها و افراد در حوزه‌های متعدد، از جمله چین، هند، و امارات و همچنین چندین کشتی می‌شود.»

وزارتخانه‌های خارجه و خزانه داری آمریکا ۲۴ فوریه ۲۰۲۵ برابر با ۶ اسفند ماه ۱۴۰۳ نیز علیه تجارت نفت ایران، اولین گام مشترک آنها از کارزار جدید فشار حداکثری علیه جمهوری اسلامی ایران است. به گفته تامی بروس سخنگوی وزارت خارجه آمریکا، وزارت خزانه داری ۱۶ نهاد و کشتی را تحریم کرده است، در حالی که وزارت خارجه و وزارت خزانه داری به صورت مشترک ۲۲ نفر دیگر و ۱۳ کشتی را تحریم کرده‌اند.

رئیس جمهوری آمریکا هفتم مارس ۲۰۲۵ (۱۷ اسفند ماه ۱۴۰۳) در مصاحبه‌ای با شبکه خبری فاکس بیزینس این کشور اعلام کرد که نامه‌ای به رهبرعالی ایران ارسال کرده و درخواست مذاکره داده است.

رسانه آمریکایی آکسیوس ۲۲ اسفندماه به نقل از یک منبع آگاه گزارش داد، نامه دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا به ایران، توسط استیو ویتکاف نماینده ویژه آمریکا در امور خاورمیانه به اماراتی‌ها تحویل داده شد تا آن را به ایرانی‌ها برسانند.

ساعاتی بعد، سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران اعلام کرد: عصر امروز (چهارشنبه به وقت تهران) پذیرای انور قرقاش مشاور دیپلماتیک رئیس کشور امارات متحده عربی بودم و علاوه بر گفت‌و‌گو در خصوص مناسبات دوجانبه و مسائل منطقه‌ای نامه‌ای نیز از طرف رئیس جمهور ایالات متحده دریافت شد.

اما وزارت خزانه داری آمریکا، یک روز پس از رسیدن نامه ترامپ به تهران، «محسن پاک نژاد» وزیر نفت جمهوری اسلامی ایران را در فهرست تحریم‌های خود قرار داد.

منبع: ایرنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

بلایی که پلیس سر دلالان ارز اقدسیه آورد

جزئیات هولناک از تصادف زنجیره‌ای در خیابان ۱۷ شهریور

گره نان، ارز، خودرو و ... در بازار سیاه/ چگونه قیمت‌گذاری دستوری روزگار بازار‌ها را سیاه کرد؟

فیلم/ تذکر محکم نماینده مجلس به رفتار‌های وزیر ورزش

سندرم بی‌انگیزگی چیست؟

قیمت دوربین‌های عکاسی + جدول

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

عکس‌های عصا به‌دست دارا حیایی جلب‌توجه کرد

بهترین خوراکی برای پوکی استخوان

فیلم/ دلبری متین ستوده تمامی ندارد

عکس/ مستانه مهاجر در کنار ژولیت بینوش ۲۰ سال پیش در یک قاب

عکس/ ملک فهد، پادشاه عربستان ۲۹ سال پیش در کنار نوه اش

عکس/ کوین یامگا از نساجی جدا شد

نتایج تکان دهنده درباره مصرف نوشیدنی‌های انرژی زا

آوارگی در وطن زیر ضرب تغییرات اقلیمی/ تعداد آوارگان داخلی جهان در یک دهه ۲ برابر شد

هزینه حضور بر روی فرش قرمز کن چقدر است؟

عکس/ محمد جهان‌آرا ۴۵ سال پیش در کنار رهبر انقلاب و ایام جنگ

اتحادیه اروپا تحریم‌های سوریه را لغو کرد

آمار فوتی‌های حادثه بندر شهید رجایی قطعی شد

فیلم/ افشاگری همسر جواد عزتی درباره حواشی زندگی‌اش

حمله تند نماینده مجلس به شمخانی: کشتی‌هایت را از کجا آورده‌ای؟

بدترین پیشامد در گفت‌وگوهای تهران - واشنگتن

عکس/ شهناز پهلوی ۶۶ سال پیش با پدرش در ورزشگاه سوئیس

حسن روحانی: انتخابات ۸۴ سرنوشت هسته‌ای ما را تغییر داد

گزینه محبوب استقلال پرید + عکس

پیش شماره های ایرانسل و همراه اول

عکس/ تغییر چهره جالب بازیگر مو فرفری جان سخت

عکس/ آخرین پادشاه افغانستان ۸۴ سال پیش در حال سوارکاری

عکس/ تتوی فارسی بازیگر معروف هالیوود روی فرش قرمز

عکس/ تقویم نقل‌وانتقالات فوتبال ایران در فصل آینده

عکس/ ژست کیوت دختر شاهرخ استخری با گردنبند خاص

صعود دو کانالی دلار در یک روز

عکس/ تاکسی آلمانی ۶۴ سال پیش در خیابان‌های تهران

عکس/ چهره خندان ملک حسین ۷۰ سال پیش در حال خلبانی با جنگنده

خدمات سهام عدالت رایگان است

عکس/ مسجد رنگونی‌ها کهن‌ترین یادگار مناطق نفت‌خیز

اعلام آمادگی ایتالیا برای میزبانی دور بعدی مذاکرات

عکس/ گروهی از زنان و مردان عهد قاجار سوار بر الاغ در نزدیکی تهران

نظر عراقچی درباره مذاکرات ایران و آمریکا

عکس/ بازیگر نقش حمزه فیلم محمدرسول الله ۸۰ سال پیش با مو‌های روغن زده

فیلم/ خوش و بش مازیار لرستانی و رفیق قدیمی‌اش سوژه شد

عکس/ زیبایی خاص هگمتانه هنگام غروب خورشید از فراز آسمان

مداح حزب‌الله چگونه جاسوس اسرائیل شد؟

عکس/ چهره متفاوت حسین فهمیده ۵۴ سال پیش در کنار برادرش

عکس هنری بازیگر زیبای سریال نون خ با متن معنادار

خبر لغو مذاکرات ایران و آمریکا ساختگی است

عکس/ نخستین سردر دانشگاه تهران

جنگ پرسپولیس و استقلال برای یک بازیکن

آیا با حذف صفر از پول ملی، تورم تشدید می‌شود؟