تاریخ انتشار: ۱۹:۱۰ - ۰۶ فروردين ۱۴۰۴

ادعای هک اطلاعات بانک سپه تکذیب شد

رئیس اداره روابط عمومی بانک سپه در واکنش به ادعای یک گروه هکری مبنی بر هک کردن سیستم‌های این بانک گفت: این ادعا از اساس کذب است و هیچگونه هک و نفوذی در بانک صورت نگرفته است.

ادعای هک اطلاعات بانک سپه تکذیب شد

اقتصاد ۲۴- رضا همدانچی رئیس اداره کل روابط عمومی بانک سپه در گفت‌و‌گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس در مورد ادعایی که در فضای مجازی مربوط به یک گروه هکری عنوان شده است، گفت: این ادعا از اساس کذب محض است و سیستم‌های بانک سپه غیر قابل هک و نفوذ است.

وی گفت: این ادعا تکذیب می‌شود و تاکنون هیچگونه هک و نفوذی به سیستم‌های بانک سپه صورت نگرفته است.

همدانچی تاکید کرد: این ادعا‌های کذب با هدف تشویش اذهان عمومی صورت می‌گیرد و مشتریان بانک سپه از این نظر خیالشان راحت باشد، چون این ادعا از اساس کذب محض است.

صبح امروز یک گروه هکری ادعا کرد که اطلاعات مشتریان بانک سپه را هک کرده است. این گروه مدعی شده بیش از ۱۲ ترابایت داده از اطلاعات ۴۲ میلیون مشتری بانک سپه را از سال ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴ در اختیار دارد.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار