تاریخ انتشار: ۰۹:۳۵ - ۲۴ فروردين ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۱ نظر

زمان صدور احکام حقوقی جدید بازنشستگان مشخص شد؟

به زودی احکام حقوقی جدید بازنشستگان کشوری صادر می‌شود.

بازنشستگان

اقتصاد۲۴- «مجید کاروان» بازنشسته بهداشت و درمان، در ارتباط با زمان صدور احکام حقوقی جدید بازنشستگان کشوری با اشاره به پیگیری‌های صورت گرفته گفت: دستورالعمل افزایش ۲۰ درصد سالیانه به صندوق ابلاغ و مقدمات کار انجام شده است ولی، چون موضوع ۳۰ درصد مرحله دوم همسان سازی هم باید انجام شود، صندوق منتظر مجوز آن است که باید در هیات دولت مصوب و ابلاغ شود و سپس به صورت یکجا حکم ۲۰ درصد سالیانه و ۳۰ درصد همسان سازی را با هم بزند.

وی افزود: چنانچه مجوز به موقع ابلاغ شود، احکام صادر خواهد شد، در غیر این صورت به احتمال زیاد ۲۰ درصد افزایش سالیانه به صورت علی الحساب با حقوق فروردین ماه پرداخت می‌شود و بعد از ابلاغ مجوز اجرای مرحله دوم همسان سازی، در آن صورت احکام صادر و ابلاغ خواهد شد.

منبع: تجارت نیوز
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
سهراب گلوی
1
0
يکشنبه ۲۴ فروردين ۱۴۰۴
جان ما آبروی ما هیچ چیز بازنشستگان کشوری و فرهنگیان برای حکومت ارزشی ندارد فقط دوست دارید بازنشستگان زودتر بمیرند
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار