تاریخ انتشار: ۱۵:۳۶ - ۳۰ فروردين ۱۴۰۴

آمریکا خواستار مذاکره با مقامات حماس شد

یک روزنامه صهیونیستی به نقل از یک رسانه اماراتی، از تمایل دوباره دولت آمریکا برای مذاکره با مقامات ارشد جنبش حماس خبر داد و اعلام کرد که «این خبر هنوز به تأیید مقامات آمریکایی نرسیده است.»

آمریکا خواستار مذاکره با مقامات حماس شد

اقتصاد۲۴- تارنمای اماراتی ارام نیوز به نقل از منابع دیپلماتیک عربی گزارش داده است که آمریکا تمایل خود را برای دیدار مستقیم با یکی از مقامات ارشد جنبش حماس ابراز کرده است.

 بر اساس گزارش این رسانه اسرائیلی، این خبر هنوز به تأیید مقامات آمریکایی نرسیده است.

به گفته این منابع، هدف از این دیدار مذاکرات در خصوص آزادی عیدن الکساندر اسیر زنده اسرائیلی – آمریکایی و شماری از اجساد اسرای آمریکایی عنوان شده است.

آمریکا خواستار مذاکره با مقامات حماس شد

با این شرایط، این دومین بار خواهد بود که مقامات دولت آمریکا با مسؤولان ارشد حماس دیدار می‌کنند. این رسانه صهونیستی افزود: با این وجود در ماه مارس (اسفند ۱۴۰۳) نشستی بین آدام بوهلر، نماینده ویژه ترامپ در امور اسرا و مقامات حماس در قطر برگزار شد، اما نتیجه‌ای در بر نداشت.

این منابع گفتند که درخواست آمریکا برای دیدار مستقیم با یکی از مقامات ارشد حماس یکشنبه گذشته به میانجی‌گران ارائه شده و ممکن است در روز‌های آینده انجام شود.

بنا به اظهارات منابع مذکور، تلاش آمریکا در این راستا به دنبال تعویق روند مذاکرات از سوی رژیم صهیونیستی در خصوص دستیابی به توافق تبادل اسرا و رد احتمالی پیشنهاد اسرائیل از سوی حماس بوده است.


بیشتر بخوانید:حماس: سلاح مقاومت غیرقابل مذاکره است


همچنین شب گذشته منابعی نیز به شبکه القاهره، شبکه نزدیک به دولت گفتند که رایزنی‌ها در داخل حماس برای دستیابی به توافق آتش بس دائمی در غزه ادامه دارد و این جنبش در حال بررسی پیشنهاد‌های دریافتی از میانجیگران است. این منابع افزودند که تلاش‌های میانجی‌های مصری و قطری برای برقراری آتش‌بس و ارسال کمک‌های انسانی به نوار غزه ادامه دارد.

بوهلر، نماینده ویژه ترامپ در امور اسرا در تاریخ ۲۴ اسفند ۱۴۰۳ در قطر با مقامات ارشد حماس در خصوص آزادی اسرای آمریکایی دیدار و گفت‌وگوی مستقیم داشت و این اتفاق را بسیار خوب توصیف کرده بود. با این حال، نگرانی‌ها و خشم رژیم صهیونیستی از ارتباط مقامات آمریکا با حماس سبب شد این مذاکرات به نتیجه‌ای نرسد.

با این حال، رژیم صهیونیستی در این مرحله از مذاکرات پیشنهاد جدیدی را از طریق میانجی‌گران به جنبش حماس تحویل داده است که شامل موضوعاتی، چون تعداد اسرا، هویت آنها و بازه زمانی آزادی‌شان و نیز خلع سلاح مقاومت غزه است. این پیشنهاد با واکنش تند و اعتراضی فلسطینیان مواجه شد. اما حماس با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که در حال بررسی آن است تا پاسخ رسمی را ارائه کند و در عین حال تاکید کرد که هرگونه توافق آینده باید شامل آتش‌بس دائم، خروج کامل نظامیان این رژیم از نوار غزه، دستیابی به توافق واقعی برای تبادل اسرا، آغاز روند بازسازی آنچه که رژیم اشغالگر اسرائیل ویران کرده و رفع محاصره ظالمانه از مردم غزه باشد.

منبع: ایرنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

مبلغ یارانه نقدی برای دهک‌های اول تا نهم اعلام شد +جدول

تاریخ واریز مابه‌التفاوت حقوق بازنشستگان اعلام شد

نحوه محاسبه افزایش فوق‌العاده ویژه بازنشستگان

عرضه ۵ میلیون تن محصول در تالار‌ بورس کالا

ناترازی مالی تأمین اجتماعی با کسری ۳۰۰ هزار میلیارد تومانی در سال

پس‌لرزه‌های توقیف سریال سووشون همچنان ادامه دارد

انتقاد تند از امیرحسین ثابتی در رسانه اصولگرا

واکنش غریب‌آبادی درباره گزارش جهت‌دار آژانس علیه ایران

عکس/ پزشکیان رسما قانون FATF را ابلاغ کرد!

سرنوشت بورس بعد ازمذاکرات ایران و آمریکا چه می‌شود؟

انتقاد زیدآبادی از اقدام بی‌سابقه یک سایت تندرو

واکنش تند ویتکاف به پاسخ حماس به آتش بس در غزه

گفت‌وگوی تلفنی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با عباس عراقچی

آیا اسرائیل بدون اطلاع ترامپ به ایران حمله می‌کند؟

چالش‌های طرح بررسی محله‌ای خانوار‌ها برای تعیین میزان یارانه‌ها/ سال‌هاست کشور به شکل آزمون و خطا اداره می‌شود

ایران و آمریکا در آستانه توافقی شبیه برجام

صدور دستور معنادار آمریکا درباره ایران در شورای حکام

پیشنهاد کاخ سفید به ایران درباره برنامه هسته‌ای چه بود؟

پیش بینی بورس امروز یکشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۴

ادعای جدید اسرائیل مبنی‌بر ترور برادر یحیی سنوار

فال قهوه روزانه یکشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۴/ امروز چه چیزی در انتظار شماست؟

قیمت خودرو‌های سایپا + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو + جدول

قیمت سکه پارسیان + جدول

قیمت سکه و طلا + جدول

قیمت بیت کوین و رمزارز‌ها + جدول

قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها + جدول

تقویت ناخن‌ها با سبزیجات

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

وضعیت هواشناسی امروز

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

صفحه اول روزنامه‌های اقتصادی امروز

صفحه اول روزنامه‌های ورزشی امروز

فال روزانه امروز یکشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۴

غذاهایی که زودتر پیرتان می‌کند

عکس دیده نشده از آنجلینا جولی ۳۹ سال پیش در مراسم اسکار

درمان نفخ با مصرف این گیاه دارویی

بررسی رژیم‌های دتاکس؛ حقیقت یا فریب؟

عکس/ ژست جالب سردار سلیمانی ۴۸ سال پیش در کنار برادرش با لباس شخصی

سبزیجاتی مفید برای کاهش کلسترول

مردم منتظر کاهش یا افزایش قیمت طلا نباشند و مبادلات خود را انجام دهند/ طلا و سکه در تقاطع مذاکرات و اونس جهانی

عکس/ چهره متفاوت الهام چرخنده در ۲۳ سالگی با لباس عروس

پیش بینی قیمت طلا و سکه امروز ۱۱ خرداد ۱۴۰۴/ قیمت طلا پس از توافق چقدر می‌شود؟

پیش بینی قیمت دلار امروز ۱۱ خرداد ۱۴۰۴/ نوسانات قیمت دلار شدت می‌گیرد

عکس/ شاپور بختیار ۴۷ سال پیش در کنار محمدرضا پهلوی در جمع رسمی

عکس/ گریم سنگین رضا عطاران در فیلم صدام

ورود وزیر ورزش به حواشی فینال جام حذفی

فیلم/ حمله هوایی اسراییل به منازل مسکونی در شمال غزه

تمام زائران ایرانی به عربستان منتقل شدند

خورشید در کمین ماهواره‌های استارلینک