تاریخ انتشار: ۰۹:۲۹ - ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۱ نظر

خداحافظی مخالف سرسخت پزشکیان از سیاست

فعال رسانه‌ای سیاسی اصولگرا به‌دلیل «مشغله‌های شخصی از جمله تألیف سه کتاب در حوزه‌های مختلف و نیاز به تأمل، تفکر و مطالعه عمیق‌تر در حوزه مسائل و تهدیدات فرهنگی و اجتماعی» از کناره‌گیری خود از فعالیت‌های رسانه‌ای خبر داد.

خداحافظی مخالف سرسخت پزشکیان از سیاست

اقتصاد۲۴- مهری طالبی دارستانی، فعال رسانه‌ای سیاسی اصولگرا، با انتشار متنی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس خبر از کناره‌گیری‌اش از فعالیت‌های رسانه‌ای داد.

او در این زمینه نوشت: سلام. با توجه به مشغله‌های شخصی از جمله تألیف سه کتاب در حوزه‌های مختلف و نیاز به تأمل، تفکر و مطالعه عمیق‌تر در حوزه مسائل و تهدیدات فرهنگی و اجتماعی مدتی را فعال نخواهم بود. همه ما باید مجدداً راهبرد‌ها و استراتژی‌های رهبر انقلاب در مسائل فرهنگی را بازخوانی کنیم. بعد از مدتی قوی‌تر از گذشته بازخواهم گشت.

منبع: باشگاه روزنامه نگاران

نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
0
0
دوشنبه ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۴
شما بازیچه سیاست‌بازان بودی وگرنه ادم سیاسی نبودی سیاستهای متحجرانه دیگران بازگومیکردی همان بهتر که رفتی جامعه ومردم یک نفس راحت میکشند
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار