تاریخ انتشار: ۰۹:۴۶ - ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۱ نظر

حمله تند کیهان به ترامپ درباره جعل نام خلیج فارس

روزنامه کیهان در ستونی که آن را طنز می‌نامد به ترامپ بخاطر نامگذاری جعلی برای خلیج فارس حمله کرد.

دونالد ترامپ

اقتصاد۲۴- این روزنامه نوشت: خبرگزاری آمریکایی «آسوشیتدپرس» با اشاره به سفر قریب‌الوقوع ترامپ به منطقه، نوشته است؛ ترامپ قصد دارد اعلام کند که از این پس آمریکا، «خلیج فارس» را «خلیج عربی»! می‌نامد.

گفتم: ترامپ به گور پدرش خندیده که از این غلط‌های زیادی می‌کند!

گفت: حالا به پدرش چکار داری؟

گفتم: پدرش یک مهاجر آلمانی بود که با دایر کردن خانه فحشا ارتزاق می‌کرد. از آن پدر، داشتن این پسر عجیب نیست!

گفت: روزنامه‌های «گاردین» و «دیلی میل» با مراجعه به واکنش‌های گسترده در فضای مجازی اعلام کرده‌اند «پیشنهاد ترامپ با محکومیت کم‌سابقه و یکپارچه‌ای از سوی همه جناح‌های اصلی و حتی اپوزیسیون ایران مواجه شده است».

گفتم: از این پس باید نام آمریکا به «سرخستان» تغییر کند. یعنی سرزمینی که متعلق به سرخ‌پوستان است که توسط دزدان دریایی اروپایی و با قتل‌عام مردم بومی آن غصب شده است.


بیشتر بخوانید:عکس/ نام خلیج فارس در نقشه‌ای در موزه ملی دریانوردی لندن


گفت: مگر در غرب چندتا آدم حسابی پیدا نمی‌شود که افسار این دیوانه را رها کرده‌اند و او را به تیمارستان نمی‌برند؟!

گفتم: یارو وارد یک مرکز درمانی شد و گفت؛ من احساس می‌کنم گراز شده‌ام! به او گفتند؛ بیمارستان آن ساختمان روبه‌روست. این‌جا تیمارستان است و یارو گفت؛ اتفاقاً همان جا رفته بودم که مرا به این‌جا فرستادند!

منبع: برترین ها
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
محمد
0
0
پنجشنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۴
باید مثل یمن تمام پایگاه های آمریکا در خلیج همیشه فارس موشک باران کرد و آمریکا را از خلیج همیشه فارس بیرون انداخت
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار