تاریخ انتشار: ۱۲:۳۶ - ۰۳ دی ۱۳۹۷

نمایشگاه آثار فرهنگی در کیش برگزار شد

نمایشگاه مردم‌شناسی و آثار فرهنگی اقوام ایرانی توسط دانشجویان رشته هتلداری دانشگاه علمی کاربردی کیش با همکاری معاونت فرهنگی سازمان منطقه آزاد کیش و فرهنگسرای سنایی برگزار شد.
کیش
اقتصاد24- محمدعلی یوسفی مدرس درس مردم‌شناسی دانشگاه علمی کاربردی کیش و مسئول برگزاری این نمایشگاه در جزیره کیش با اشاره به استقبال خوب دانشجویان برای برپایی نمایشگاه افزود: به‌منظور اعتلاء فرهنگ ایران زمین، از دانشجویان رشته هتلداری می‌خواهیم که کارهای فرهنگی، هنری، صنایع دستی و یا هر چیزی که نشان از فرهنگ و سنت ایران زمین دارد را در نمایشگاهی گرد هم آوردند، و این برای چهارمین دوره هست که موفق به برپایی این نمایشگاه می‌شویم.
وی با اشاره به این‌که حضور در این نمایشگاه به‌عنوان یک کار عملی، و بخشی از نمره درس مردم‌شناسی برای دانشجویان محسوب می‌شود، افزود: دانشجویان، وسایل گوناگون را از استان‌های مختلف به دانشگاه علمی کاربردی کیش آورده‌ و در معرض دید عموم قرار می‌دهند تا همه با صنایع‌دستی نقاط مختلف کشور آشنا ‌شوند.
گفتنی است، علاقمندان می‌توانند برای بازدید از این نمایشگاه تا روز پنجشنبه 6 دی صبح‌ها از ساعت 9 الی 14 و عصرها از ساعت 17 الی 21:30 به فرهنگسرای سنایی مراجعه کنند.
ارسال نظر
captcha
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
برچسب منتخب
# مناطق آزاد
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار