تاریخ انتشار: ۱۸:۳۲ - ۰۵ خرداد ۱۴۰۴

چراغ سبز حماس به آتش‌بس

منابع خبری اعلام کردند که حماس با پیشنهاد ویتکاف برای آتش‌بس در غزه موافقت کرده است.

گام تازه برای توقف جنگ در غزه

اقتصاد۲۴- منابع خبری اعلام کردند که حماس با پیشنهاد ویتکاف برای آتش‌بس در غزه موافقت کرد.

به گزارش العربیه، این منابع بیان کردند که طرح جدید شامل عقب نشینی جزئی از جاده صلاح الدین از جمله تقاطع نتساریم و محور موراگ و مجتمع‌های مسکونی است.

یک مسئول نزدیک به حماس به رویترز امروز دوشنبه اعلام کرد که حماس با طرح ویتکاف فرستاده ویژه آمریکا درباره آتش بس موافقت کرده است.

پیشنهاد ویتکاف شامل آزادی ۱۰ اسیر زنده نزد حماس در دو مرحله و یک آتش‌بس ۷۰ روزه، عقب نشینی جزئی و تدریجی نظامیان صهیونیست از غزه و آزادی شماری از اسیران فلسطینی از جمله برخی از اسیران با احکام طولانی و ابد است.  


بیشتر بخوانید: زندگی در یک قدمی قحطی؛ افزایش ۸۲ درصدی شمار کودکان مبتلا به سوءتغذیه در غزه


این مسئول بیان کرد: مذاکرات غیرمستقیم درباره آتش بس طولانی مدت شروع خواهد شد.

از سوی دیگر الجزیره به نقل از برخی منابع اعلام کرد: حماس و فرستاده آمریکا در دوحه بر سر آتش‌بس دائمی در غزه به توافق دست یافتند. این توافق شامل آتش‌بس ۶۰ روزه، آزادی ۱۰ اسیر صهیونیست در دو نوبت و تبادل اجساد با اسیران فلسطینی است. ۵ اسیر اسرائیلی در روز اول توافق آزاد خواهند شد و ۵ نفر دیگر نیز در روز شصتم آزاد خواهند شد.

طبق این توافق، ترامپ تضمین می‌کند که ظرف ۶۰ روز آتش‌بس برقرار شود و اسرائیل طبق توافق ژانویه گذشته عقب‌نشینی کند. این توافق، چشم‌اندازی را برای ادامه آتش‌بس پس از پایان ۶۰ روز ترسیم می‌کند، و میانجی‌ها اجرای آن را تضمین می‌کنند.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار