تاریخ انتشار: ۱۱:۰۳ - ۰۶ تير ۱۴۰۴

واکنش تند بقایی به حمایت صدراعظم آلمان از نسل کشی اسرائیل

اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه، با انتشار متنی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس به حمایت صدراعظم آلمان از رژیم نسل‌کش واکنش نشان داده است.

واکنش تند بقایی

اقتصاد۲۴- سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به حمایت صدراعظم آلمان از رژیم صهیونیستی نوشت: «وقتی رهبر کشوری با میراث برلین ۱۹۴۵ از شعار «هرگز جنگ نباید تکرار شود»، عدول کرده و از تجاوزها، جنایت‌های جنگی و نسل‌کشی حمایت می‌کند، بدین معنا است که نه تنها از وجدان تاریخ فاصله گرفته، بلکه به وجدان جمعی ملت آلمان بی‌احترامی کرده است.»

اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه، با انتشار متنی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس به حمایت صدراعظم آلمان از رژیم نسل‌کش واکنش نشان داده است.

او در این زمینه نوشت: صدراعظم آلمان فردریک مرتس اصرار دارد با حمایت از یک رژیم متجاوز نسل‌کش بیش از پیش خود را در سمت نادرست تاریخ قرار دهد.

بسیار سخیف است که یک دولتمرد عمل تجاوزکارانه و نقض فاحش حقوق بین‌الملل را نادیده بگیرد، چه رسد به اینکه در صدد توجیه چنین جنایتی برآید.

وقتی رهبر کشوری با میراث برلین ۱۹۴۵ از شعار «هرگز جنگ نباید تکرار شود» (Nie wieder krieg) عدول کرده و از تجاوزها، جنایت‌های جنگی و نسل‌کشی حمایت می‌کند، بدین معنا است که نه تنها از وجدان تاریخ فاصله گرفته بلکه به وجدان جمعی ملت آلمان بی‌احترامی کرده است.

ایران هیچ‌گاه فراموش نخواهد کرد چه کسانی به رژیم صدام حسین سلاح شیمیایی دادند و آنهایی را که امروز از طرف متجاوز حمایت می‌کنند، نمی‌بخشاید.

منبع: دنیای اقتصاد
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار