تاریخ انتشار: ۱۶:۰۷ - ۱۰ تير ۱۴۰۴
میثم ظهوریان ابوترابی:

کمیسیون اقتصادی مجلس از اقدامات اخیر سازمان بورس حمایت می‌کند

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس از اقدامات سازمان بورس در مدیریت بازار سرمایه طی ۱۲ روز جنگ اخیر و تعطیلی موقت بازار حمایت کرد و این عملکرد را مورد رضایت اعضای کمیسیون اقتصادی معرفی کرد.

کمیسیون اقتصادی مجلس از اقدامات اخیر سازمان بورس حمایت می‌کند

اقتصاد ۲۴- میثم ظهوریان ابوترابی، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با شرکت اطلاع‌رسانی و آموزش بورس از ارائه گزارش کامل رئیس سازمان بورس در نشست اخیر کمیسیون اقتصادی مجلس خبر داد و گفت: در این جلسه رئیس سازمان بورس و اوارق بهادار، گزارشی جامع از اقدامات صورت گرفته در مدت اخیر به ویژه در زمان تعطیلی بازار ارائه کرد.

وی افزود: این اقدامات در راستای حفظ سرمایه سهام‌داران، اطمینان‌بخشی به بازار و مدیریت شرایط بحرانی انجام شده و اعضای کمیسیون اقتصادی نیز به‌طور کلی از عملکرد سازمان ابراز رضایت داشتند.

ابوترابی با تأکید بر اینکه سیاست‌های اجرا شده با محوریت حمایت از سهام‌داران خرد و کاهش هیجانات بازار تدوین شده است، تصریح کرد: در روز‌های ابتدایی جنگ، بخشی از بازار به شکل طبیعی بسته شد، اما به‌تدریج صندوق‌های سرمایه‌گذاری بازگشایی شدند و مجلس نیز از این روند حمایت کرد.

این عضو کمیسیون اقتصادی در ادامه به مشکلات ناشی از بسته بودن برخی صندوق‌های درآمد ثابت اشاره کرد و توضیح داد: در روز‌های نخست، بسته‌بودن این صندوق‌ها منجر به اختلال در نقدشوندگی برخی واحد‌های اقتصادی شد و حتی در پرداخت حقوق برخی کارکنان نیز مشکل ایجاد کرد، اما خوشبختانه تصمیمات اصلاحی به‌موقع اتخاذ شد و بازگشایی این صندوق‌ها انجام شد.

ابوترابی در پایان، با تأکید بر لزوم پرهیز از رفتار‌های هیجانی در شرایط حساس، گفت: با تدابیر اتخاذ شده، تأثیر هیجانات روانی بر بازار کاهش یافته و اکنون زمان آن است که بازیگران بازار با نگاهی تحلیلی و بلندمدت وارد عمل شوند و بازار نیز با تداوم ثبات، آرامش و تدبیر نیز جایگاه خود را بازخواهد یافت.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار