تاریخ انتشار: ۲۰:۰۹ - ۱۱ تير ۱۴۰۴

وزیر خارجه فرانسه، ایران را تهدید کرد

ژان‌نوئل بارو: در صورتی که ایران همکاری نکند، سه کشور اروپایی (آلمان، فرانسه و بریتانیا) آماده اند تا با ارسال یک نامه رسمی مکانیزم ماشه را فعال کنند.

وزیر خارجه فرانسه، ایران را تهدید کرد

اقتصاد۲۴- ژان‌نوئل بارو، وزیر خارجه فرانسه، در گفت‌وگویی با روزنامه لوموند هشدار داد که اگر ایران به مسیر گسترش برنامه هسته‌ای خود ادامه دهد و از همکاری با جامعه بین‌المللی سرباز زند، سه کشور اروپایی فرانسه، آلمان و بریتانیا آماده‌اند مکانیسم ماشه را علیه ایران فعال کنند.

او با تأکید بر اینکه این کشور‌ها از «اهرم بسیار قدرتمندی» برخوردارند، گفت: «تنها با ارسال یک نامه رسمی می‌توانیم تمام تحریم‌هایی را که ۱۰ سال پیش در چارچوب توافق هسته‌ای لغو شده بود، مجدداً برقرار کنیم؛ از جمله تحریم جهانی تسلیحات، تجهیزات هسته‌ای، بانک‌ها و بیمه‌ها.»

بارو به مذاکرات ایران با آمریکا اشاره کرد و گفت ما از این مذاکرات استقبال می‌کنیم، اما منافع اروپا هم باید لحاظ شود.

منبع: جماران
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار