تاریخ انتشار: ۱۵:۱۰ - ۲۲ تير ۱۴۰۴

مدیر پرسپولیس در کادرفنی یک استقلالی

ترکیب کادرفنی تیم خیبر خرم‌آباد تا حدودی مشخص شده است.

مهدی رحمتی

اقتصاد۲۴- پس از انتخاب مهدی رحمتی به عنوان سرمربی جدید خیبر خرم‌آباد، تمرینات این تیم از روز گذشته در شهر خرم‌آباد آغاز شد.

رحمتی از جمع دستیاران فصل گذشته خود در شمس آذر و هوادار، تنها از فرشاد قدیری به عنوان مربی دروازه‌بان‌ها در کادرفنی تیم جدیدش استفاده خواهد کرد.

همچنین جلال امیدیان، مربی فصل‌های اخیر سپاهان هم به دنبال جدایی از این تیم، یکی از دستیاران رحمتی در خیبر است. حسین بادامکی نیز که سابقه همکاری با سرمربی فعلی خیبر را در تیم پدیده مشهد دارد، پس از استعفا از معاونت ورزشی پرسپولیس، در کادرفنی تیم لرستانی مشغول به کار خواهد شد.

مهدی محمدیان هم مربی بدنساز فصل جدید خیبر است. ظاهرا قرار است یک مربی خارجی نیز به جمع مربیان این تیم اضافه شود که پیگیری‌ها در این زمینه در جریان است.

منبع: خبر ورزشی
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار