تاریخ انتشار: ۰۹:۲۱ - ۰۱ مرداد ۱۴۰۴

نامه سرمربی استقلال علیه انتقال جنجالی

پروسهٔ انتقال عیسی آل‌کثیر و علی شجاعی، بازیکنان پیشین پرسپولیس به استقلال وارد فازه تازه‌ای شده است.

ساپینتو

اقتصاد۲۴- عصر سه‌شنبه سخنگوی باشگاه استقلال در پاسخ به اعتراض یک هوادار در جذب عیسی آل‌کثیر گفت او و علی شجاعی و سعید مهری، بازیکنان فعلی و اسبق پرسپولیس در فهرست سرمربی هستند و برای همین اقدام به جذب آنها شده.

با این‌حال گفته می‌شود ساپینتو، سرمربی آبی‌پوشان که همراه این تیم در اردوی ترکیه است، در نامه‌ای به باشگاه به‌صورت رسمی با جذب آل‌کثیر مخالفت کرده است.

وی در این نامه خواستار به‌خدمت گرفتن ۲ مهاجم خارجی شده که یکی از آنها داکنز نازون، مهاجم ۳۱ سالهٔ اهل هائیتی است. طبق آخرین خبر‌ها او با آبی‌ها پیش‌قراردادش را هم امضا کرده است و باشگاه در نظر داشته هر دو مهاجم را با هم رونمایی کند.

نامهٔ ساپینتو و اختلافش با مدیران جدیدترین حاشیه از باشگاه استقلال است که برخلاف وعده مسئولانش نه روز‌های روشن، که نابسامانی را پشت سر می‌گذارد.

منبع: فارس
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار