تاریخ انتشار: ۲۰:۲۴ - ۱۳ مرداد ۱۴۰۴

ثبت‌نام وام اربعین برای بازنشستگان آغاز شد

اداره کل خدمات رفاهی صندوق بازنشستگی کشوری در اطلاعیه‌ای از آغاز ثبت‌نام اینترنتی وام ۱۰ میلیون تومانی اربعین ویژه «بازنشستگان» این صندوق از امروز دوشنبه ۱۳ مردادماه ۱۴۰۴ خبر داد.

آغاز ثبت‌نام اینترنتی وام اربعین برای بازنشستگان

اقتصاد۲۴- به گزارش صندوق بازنشستگی کشوری، این تسهیلات به مبلغ ۱۰ میلیون تومان و اقساط ۱۰ماهه است و به آن دسته از بازنشستگان کشوری که توفیق حضور در پیاده روی اربعین حسینی را دارند، اختصاص دارد.

بر اساس این اطلاعیه، ثبت‌نام اینترنتی تسهیلات اربعین ویژه «بازنشستگان» از امروز دوشنبه ۱۳ مردادماه آغاز شده و تا روز جمعه ۳۱ مردادماه ادامه دارد و متقاضیان می‌توانند با مراجعه به درگاه خدمات الکترونیک صندوق بازنشستگی کشوری به نشانی https://eservices.cspf.ir/Auth-api نسبت به ثبت درخواست خود اقدام کنند.

در این گزارش تاکید شده است که پرداخت این تسهیلات تنها بعد از پایان پیاده روی اربعین و بازگشت به کشور و ارائه مدارک لازم انجام می‌شود.


بیشتر بخوانید: از پرداخت وام اربعین چه خبر؟


مدارک مورد نیاز برای دریافت وام شامل بارگذاری؛ اسکن تصویر صفحه اول گذرنامه، اسکن تصویر صفحه گذرنامه حاوی مهر خروج از کشور و اسکن تصویر صفحه گذرنامه حاوی مهر ورود به کشور از مرز‌های تعیین شده برای این مراسم است.

در اطلاعیه صندوق بازنشستگی کشوری تصریح شده است که پس از پایان مهلت ثبت نام و صحت سنجی مدارک، زمان پرداخت این وام اعلام می‌شود و این وام در راستای حمایت معنوی و رفاهی از بازنشستگان کشوری در آیین راهپیمایی اربعین ارائه می‌شود و بازنشستگان می‌توانند برای اطلاع از جزئیات بیشتر و پیگیری مراحل ثبت‌نام، به درگاه خدمات الکترونیک صندوق بازنشستگی کشوری مراجعه کنند.

منبع: ایرنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار