تاریخ انتشار: ۱۷:۲۸ - ۲۴ مرداد ۱۴۰۴

هند هم به گنبد آهنین مجهز می‌شود

هند سامانه دفاع موشکی مشابه «گنبد آهنین» می‌سازد.

هند هم به گنبد آهنین مجهز می‌شود

اقتصاد۲۴- نخست وزیر هند اعلام کرد این کشور قصد دارد طی دهه آینده یک سامانه دفاع موشکی بومی با قابلیت مشابه «گنبد آهنین» رژیم صهیونیستی ایجاد کند؛ سامانه‌ای که به گفته او برای حفاظت از زیرساخت‌های حیاتی و مقابله با تهدیدات امنیتی طراحی خواهد شد.

«نارندرا مودی» نخست‌وزیر هند امروز (جمعه) اعلام کرد این کشور تا سال ۲۰۳۵ یک سامانه دفاع موشکی مشابه «گنبد آهنین» ایجاد خواهد کرد.

مودی در سخنرانی خود به مناسبت روز استقلال هند گفت: «در طول ۱۰ سال آینده، تا سال ۲۰۳۵، می‌خواهم سپر امنیت ملی را گسترش، تقویت و مدرن کنم... هند قصد دارد سامانه دفاع موشکی خود را بسازد که مشابه گنبد آهنین بوده و برای حفاظت از زیرساخت‌های حیاتی، از جمله مناطق غیرنظامی، به کار خواهد رفت.»


بیشتر بخوانید:  اعتراف سخنگوی ارتش اسرائیل به ضعف گنبد آهنین


مودی تأکید کرد این سامانه که «ماموریت سودارشان چاکرا» نام دارد، باید در داخل هند طراحی و ساخته شود. او افزود: «این سامانه قدرتمند نه تنها با حملات تروریستی مقابله خواهد کرد، بلکه حملات تلافی‌جویانه نیز انجام خواهد داد.»

این اظهارات در شرایطی مطرح می‌شود که تنش‌ها میان هند و پاکستان پس از تبادل آتش مرزی در ماه مه همچنان ادامه دارد. درگیری‌ها پس از یک حمله مسلحانه به گردشگران در نزدیکی شهر پهلگام در ماه آوریل آغاز شد که ۲۶ کشته برجای گذاشت. یک گروه شبه‌نظامی مسئولیت این حمله را بر عهده گرفت، اما هند، پاکستان را به دست داشتن در این حادثه از طریق ارتباط با مهاجمان متهم کرد.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار