تاریخ انتشار: ۱۷:۱۳ - ۰۶ شهريور ۱۴۰۴

هشدار معاون عراقچی به اروپا در صورت آغاز فرآیند اسنپ‌بک

معاون وزیر خارجه گفت: اطلاعات و شاخص‌های ما حاکی از این است که اروپا نه تنها برجام را در طول هفت سال گذشته اجرا نکرده است، بلکه حتی تحریم‌های جدیدی هم وضع کرد که آخرین آن چند ماه قبل علیه کشتیرانی و صنعت هوایی ایران بود.

هشدار معاون عراقچی به اروپا در صورت آغاز فرآیند اسنپ‌بک

اقتصاد۲۴- معاون امور حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه می‌گوید که برای طرف‌های اروپایی و اتحادیه اروپا روشن کردیم که اگر بخواهند فرآیند اسنپ‌بک را آغاز کنند، ایران هم واکنش لازم را انجام خواهد داد و مسیر تعامل کنونی با آژانس هم تحت تاثیر قرار گرفته و احتمالا متوقف خواهد شد.

کاظم غریب‌آبادی معاون امور حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه و در حالی که گزارش‌های منتشر شده حاکی از آن است که احتمالا سه کشور اروپایی امروز در نامه‌ای به شورای امنیت تصمیم خود برای استفاده از مکانیسم اسنپ‌بک (ماشه) را اطلاع خواهند داد، در گفت‌وگویی تلویزیونی می‌گوید: هفت سال است اروپایی‌ها برجام را اجرا نمی‌کنند و هر چند آنها با کمال پررویی و گستاخی می‌گویند اجرا می‌کنیم، ما به آنها گفته‌ایم اگر در حال اجرای برجام هستید گزارشی به ما بدهید که چه کار کرده‌اید.


بیشتر بخوانید:  قصور وزارت خارجه در تفسیر دقیق نیت آمریکا و ترامپ در جریان مذاکرات


معاون وزیر خارجه اضافه کرد: اطلاعات و شاخص‌های ما حاکی از این است که اروپا نه تنها برجام را در طول هفت سال گذشته اجرا نکرده است، بلکه حتی تحریم‌های جدیدی هم وضع کرد که آخرین آن چند ماه قبل علیه کشتیرانی و صنعت هوایی ایران بود.

وی عنوان کرد: برای طرف‌های اروپایی و اتحادیه اروپا روشن کردیم که اگر بخواهند از این موضوع سوءاستفاده کرده و به حسن نیت و تعاملات ایران و توجه ویژه‌ای که ایران برای حل و فصل دیپلماتیک موضوع دارد، بی اعتنایی کرده و فرآیند اسنپ‌بک را آغاز کنند، طبیعتاً ایران هم واکنش لازم را انجام خواهد داد.

معاون وزیر خارجه گفت: اگر آن‌ها این نامه را بفرستند، ایران هم هشدار، اخطار یا نامه خود را به شورای امنیت خواهد فرستاد و همچنین به آنها اعلام کردیم که اگر این اقدام صورت بگیرد، مسیر تعاملی که الان با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی باز کردیم، کاملاً تحت تاثیر قرار خواهد گرفت و احتمالا مسیر تعامل با آژانس متوقف خواهد شد.

غریب‌آبادی تصریح کرد: دیگر مفهومی ندارد که اگر آن‌ها دنبال اسنپ‌بک بروند، ایران بخواهد به این روند تعاملی ادامه دهد و به آنها گفتیم اگر چنین اتفاقی رخ دهد، اروپا خودش را از عرصه دیپلماتیک و گفت‌و‌گو‌ها با ایران حذف خواهد کرد.

منبع: فارس
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار