تاریخ انتشار: ۱۹:۰۴ - ۱۲ شهريور ۱۴۰۴

مهروز ساعی سرمربی تیم ملی تکواندوی بانوان شد

جلسه کمیته فنی فدراسیون تکواندو عصر امروز با حضور اعضای جدید تشکیل و در نهایت سرمربی تیم ملی تکواندو بانوان کشورمان معرفی شد.

مهروز ساعی

اقتصاد۲۴- به نقل از روابط عمومی فدراسیون تکواندو، از سوی هادی ساعی رئیس فدراسیون تکواندو مرتضی کریمی، یوسف کرمی، مریم آذرمهر، حمید باقی‌نژاد و وحید خسروشاهی به‌عنوان اعضای جدید کمیته فنی انتخاب و معرفی شدند.

نخستین جلسه کمیته فنی با اعضای جدید عصر امروز (چهارشنبه) برگزار شد و پس از بحث و تبادل‌نظر راجع به موضوعات مختلف در نهایت به خاطر فاصله اندک دو رویداد مهم قهرمانی جهان و بازی‌های کشور‌های اسلامی و اعزام دو تیم مختلف به رویداد‌های فوق، مقرر شد سجاد مردانی و اسماعیل اسماعیل‌پور در گروه مردان و آزاده یاسایی و پریا پورنعمت در گروه دختران به کادر فنی تیم‌های ملی اضافه شوند. این مربیان قرار است در زمان اعزام تیم‌های ملی به مسابقات قهرمانی جهان تمرینات ملی‌پوشان اعزامی به بازی‌های‌های کشور‌های اسلامی را زیر نظر داشته باشند.

در جلسه فوق درباره کادر فنی تیم ملی بانوان نیز صحبت‌هایی مطرح شد. مریم آذرمهر در این مورد توضحیاتی ارائه کرد و اظهار داشت به دلیل اهمیت مسابقات جهانی و بازی‌های آسیایی کشور‌های اسلامی تغییر کادر فنی به صلاح نیست که پس از تأیید سایر اعضا مقرر شد مهروز ساعی به‌عنوان سرمربی تیم ملی تکواندو بانوان کار خود را پیگیری کند. نیلوفر صفریان و شیما خلیل ارجمندی همکاران وی در این رقابت‌ها خواهند بود.

رقابت‌های تکواندو قهرمانی جهان دوم تا هشتم آبان ماه به میزبانی چین برگزار خواهد شد. بازی‌های کشور‌های اسلامی نیز ۱۶ تا ۳۰ آبان ماه در عربستان و شهر ریاض برگزار خواهد شد.

منبع: فرارو
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار