تاریخ انتشار: ۱۰:۴۴ - ۱۵ شهريور ۱۴۰۴

آغاز مرحله جدید ساخت نیروگاه‌های خورشیدی صنعتی و خانگی با تسهیلات بانک ملت

با انقعاد تفاهمنامه جدید بین بانک ملت و سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره وری انرژی برق، ۱۷۰ مگاوات انرژی پاک جدید به شبکه برق کشور اضافه می‌شود.

آغاز مرحله جدید ساخت نیروگاه‌های خورشیدی صنعتی و خانگی با تسهیلات بانک ملت

اقتصاد ۲۴- در ادامه همکاری بانک ملت به عنوان بانک عامل پرداخت تسهیلات از محل اعتبارات تولید و اشتغال قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور با وزارت نیرو (ساتبا) جهت پرداخت وام به ۳۴ متقاضی احداث نیروگاه خورشیدی جمعا به ظرفیت ۱۷۰ مگاوات و با ارزش تسهیلاتی ۲۱ هزار میلیارد ریال، سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره وری انرژی برق (ساتبا) مجددا نسبت به انعقاد قرارداد عاملیت پرداخت یارانه سود تسهیلات به ارزش ۱۹ هزار میلیارد ریال، اقدام کرده است.

بر این اساس، ارائه تسهیلات کم بهره به سرمایه گذاران طرح‌های نیروگاهی خورشیدی انشعابی و همچنین نیروگاه‌های با مقیاس متوسط (حداکثر ۱۰ مگاوات) به ترتیب با استفاده از ظرفیت پلتفرم‌های فروش اینترنتی و یا از طریق برگزاری فراخوان‌های عمومی فراهم شده است.

این اقدام بانک ملت می‌تواند گامی بلند و اقدامی مؤثر در راستای توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر و کاهش ناترازی انرژی در کشور باشد.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار