تاریخ انتشار: ۲۱:۲۰ - ۱۹ شهريور ۱۴۰۴

بیانیه مشترک چهار کشور غربی درباره برنامه هسته‌ای ایران

آمریکا، فرانسه، آلمان و انگلیس در نشست شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در وین با صدور بیانیه‌ای مشترک، توقف همکاری ایران با آژانس از ژوئن ۲۰۲۵ را «نگران‌کننده و غیرقابل‌قبول» خواندند.

بیانیه مشترک چهار کشور غربی درباره برنامه هسته‌ای ایران

اقتصاد۲۴- در این بیانیه آمده است از ۱۳ ژوئن دسترسی بازرسان به تمامی تأسیسات هسته‌ای ایران جز نیروگاه بوشهر قطع شده و ایران هیچ گزارش قانونی درباره فعالیت‌های هسته‌ای خود ارائه نکرده است.

همچنین تأکید شد که ذخایر اورانیوم با غنای بالا در ایران بیش از دو ماه و نیم بدون حسابرسی باقی مانده و آژانس «تداوم دانش» خود را درباره آن از دست داده است.

چهار کشور تأکید کردند همکاری فوری و کامل ایران با آژانس، شرط اساسی برای دستیابی به توافق پایدار درباره نگرانی‌های هسته‌ایست.

منبع: خبر فوری
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار