تاریخ انتشار: ۰۹:۲۵ - ۱۱ مهر ۱۴۰۴

خبر توقیف دارایی‌های سازمان انرژی اتمی صحت دارد؟

سخنگوی سازمان انرژی اتمی اعلام کرد که هیچگونه دارایی یا حساب متعلق به سازمان انرژی اتمی در ترکیه توقیف نشده است.

بهروز کمالوندی

اقتصاد۲۴- بهروز کمالوندی سخنگو و معاون امور بین‌الملل، حقوقی و مجلس سازمان انرژی اتمی درباره خبر منتشر شده در برخی رسانه‌ها مبنی بر ابلاغیه رسمی دولت ترکیه در خصوص توقیف دارایی‌های سازمان انرژی اتمی و برخی شرکت‌های وابسته به آن، ضمن ابراز تعجب از این خبر منتسب به مراجع رسمی ترکیه تصریح کرد که بر اساس بررسی‌های صورت گرفته، انسداد وجوه یا اموال متعلق به این سازمان و برخی شرکت‌های مرتبط با این سازمان در ترکیه صحت ندارد.

 پیش از این برخی رسانه‌ها از توقیف دارایی‌های سازمان انرژی اتمی و برخی شرکت‌های وابسته به آن در ترکیه و در پی بازگشت قطعنامه‌های مختومه شورای امنیت سازمان ملل علیه ایران خبر دادند.

منبع: فارس
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار