تاریخ انتشار: ۱۰:۰۳ - ۱۵ آبان ۱۴۰۴

ماجرای دستگیری کارکنان قوه قضاییه توسط سپاه واقعیت دارد؟

سازمان اطلاعات سپاه شایعه دستگیری تعدادی از پرسنل مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه که در برخی منابع خبری غیرموثق منتشر شده بود را تکذیب کرد.

قوه قضاییه

اقتصاد۲۴- دستگیری تعدادی از پرسنل مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه صحت ندارد

سازمان اطلاعات سپاه شایعه دستگیری تعدادی از پرسنل مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه که در برخی منابع خبری غیرموثق منتشر شده بود را تکذیب کرد.

با توجه به انتشار خبری مبنی بر دستگیری تعدادی از پرسنل مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه توسط سازمان اطلاعات سپاه، این سازمان ضمن تکذیب خبر مذکور، برخورد با عوامل مخل امنیت روانی جامعه را با جدیت دنبال خواهد کرد.

همچنین به صراحت اعلام می‌شود سازمان اطلاعت سپاه و مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه در همکاری حداکثری و به دور از هرگونه تاثیرپذیری بیرونی، برخورد قاطع با هرگونه فساد در هر دستگاهی را کما فی السابق وظیفه ذاتی خود دانسته و اقدامات لازم را بدون ملاحظه کاری صورت خواهند داد.

منبع: خبرگزاری صداوسیما
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار