تاریخ انتشار: ۰۸:۵۲ - ۲۰ آبان ۱۴۰۴

حضور بیمه نوین در کیش اینوکس ۲۰۲۵

افتتاحیه با حضور چهره‌های مطرح برگزار شد

حضور بیمه نوین در کیش اینوکس ۲۰۲۵

اقتصاد ۲۴- نمایشگاه بین‌المللی Kish Invex ۲۰۲۵ امروز ۱۹ آبان در جزیره کیش با برگزاری مراسم افتتاحیه آغاز شد. در این مراسم، دکتر محمدجواد ظریف، محمود کبیری (مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش)، عباس حیدری (معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی) و محمدرضا سعیدی (مدیرعامل شستا) و برخی دیگر از مدیران ارشد اقتصادی کشور سخنرانی کردند.

همچنین مدیران عامل بانک‌ها، شرکت‌های سرمایه‌گذاری و فعالان بازار سرمایه نیز حضور داشتند.

شرکت بیمه نوین به همراه بانک اقتصادنوین و شرکت تأمین سرمایه نوین در این نمایشگاه حاضر است تا خدمات نوین مالی و بیمه‌ای خود را معرفی و زمینه گسترش همکاری‌های اقتصادی را فراهم کند.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار