تاریخ انتشار: ۱۵:۱۴ - ۲۱ آبان ۱۴۰۴

رایزنی لاوروف و عراقچی درباره تحولات منطقه

عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران و سرگئی لاوروف وزیر امورخارجه روسیه در تماس تلفنی برخی از موضوعات منطقه‌ای و بین‌المللی را مورد رایزنی قرار دادند.

لاوروف و عراقچی

اقتصاد۲۴- وزارت امور خارجه فدراسیون روسیه امروز (چهارشنبه) از تماس تلفنی «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه این کشور با «سید عباس عراقچی» همتای ایرانی خود خبر داد.

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، این وزارتخانه در بیانیه‌ای اعلام کرد که وزیران خارجه دو کشور درمورد مهمترین مسائل ژئوپلیتیکی تبادل نظر کردند.

وزارت خارجه روسیه توضیح داد که همکاری‌های دوجانبه و موضوعات منطقه‌ای نیز در دستورکار رایزنی‌های لاوروف و عراقچی بود.

طبق این بیانیه، دو طرف همچنین از افغانستان و پاکستان خواستند تا به گفت‌و‌گو‌ها برای حل اختلافات دوجانبه از طریق دیپلماسی ادامه دهند.

منبع: فارس
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار