کد ویدیو

فیلم/ حبیب کاشانی خطاب به نزدیکان زاکانی: چند می‌گیرید توهین کنید؟

حبیب کاشانی با اشاره به حاشیه‌های اخیر شورای شهر تاکید کرد که اختلافات داخلی نباید بهانه‌ای برای سوءاستفاده یا انتقام‌گیری از یادگار شهید سلیمانی شود.
کد خبر: ۳۳۸۴۹۳
يکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴

اقتصاد۲۴- حبیب کاشانی با اشاره به حاشیه‌های اخیر شورای شهر تأکید کرد که اختلافات داخلی نباید بهانه‌ای برای سوءاستفاده یا انتقام‌گیری از یادگار شهید سلیمانی شود.

او گفت شورا ریشه و نهادی مهم است و بی‌ادبی و توهین جایی در آن ندارد. کاشانی از همکاران خواست در این چند ماه باقی‌مانده آرامش را حفظ کنند و تمرکز بر خدمت به مردم باشد. به گفته او در حال حاضر به گونه‌ای شده که باید پرسید چند می‌گیرند توهین کنند؟

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.