تاریخ انتشار: ۰۸:۴۵ - ۲۶ آبان ۱۴۰۴

ارتش آمریکا از فعال‌سازی عملیاتی ناو هواپیمابر فورد خبر داد

مقامات آمریکایی هفته گذشته از چنین اقدامی خبر داده بودند و پنتاگون نیز در بیانیه‌ای مدعی شد که این عملیات با هدف «مختل‌کردن قاچاق مواد مخدر و تضعیف و نابودی سازمان‌های جنایتکار فراملی» انجام می‌شود.

ناو هواپیمابر

اقتصاد۲۴- در بحبوحه افزایش تنش‌ها با ونزوئلا، نیروی دریایی ایالات متحده اعلام کرد گروه ضربت ناو هواپیمابر «یو. اس. اس جرالد آر. فورد» وارد دریای کارائیب شد.

نیروی دریایی ایالات متحده آمریکا شامگاه یکشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد: «گروه ضربت ناو هواپیمابر جرالد آر. فورد، به رهبری بزرگترین ناو هواپیمابر جهان، یو. اس. اس جرالد آر. فورد (سی. وی. ان ۷۸)، در تاریخ ۱۶ نوامبر (۲۵ آبان ماه) از گذرگاه آنگادا عبور کرده و وارد دریای کارائیب شد.»

مقامات آمریکایی هفته گذشته از چنین اقدامی خبر داده بودند و پنتاگون نیز در بیانیه‌ای مدعی شد که این عملیات با هدف «مختل‌کردن قاچاق مواد مخدر و تضعیف و نابودی سازمان‌های جنایتکار فراملی» انجام می‌شود.

نیکولاس مادورو بار‌ها اشاره کرده است که افزایش حضور نظامی آمریکا در منطقه با هدف «سرنگونی» او انجام می‌گیرد.

واشنگتن در ماه اوت، جایزه‌ی اطلاعات منجر به بازداشت مادورو را ۲ برابر کرد و به ۵۰ میلیون دلار رساند، و او را به «ارتباط با قاچاقچیان مواد مخدر و گروه‌های جنایی» متهم کرد؛ اتهامی که مادورو آن را رد کرده است.

برخی رسانه‌های آمریکایی طی روز‌های گذشته به نقل از منابعی آگاه در کاخ سفید گزارش دادند که «پیت هگست» وزیر جنگ آمریکا، ژنرال «دَن کین» رئیس ستاد مشترک نیرو‌های مسلح آمریکا و دیگر مقامات ارشد، دونالد ترامپ را در مورد «گزینه‌های نظامی علیه ونزوئلا» مطلع کرده‌اند.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار