تاریخ انتشار: ۲۰:۱۸ - ۲۶ آبان ۱۴۰۴

دلیل تأخیر در دیدار پوتین و ترامپ اعلام شد

کاخ کرملین اعلام کرد که دیدار رئیس‌جمهوری روسیه با رئیس‌جمهوری آمریکا به تعویق افتاده تا این ملاقات به‌صورت مؤثر و نتیجه‌بخش برگزار شود.

جزئیات تعویق دیدار پوتین و ترامپ منتشر شد

اقتصاد۲۴- کاخ ریاست جمهوری روسیه (کرملین) اعلام کرد که دلیل تعویق دیدار رئیس‌جمهوری این کشور با رئیس‌جمهوری آمریکا، تلاش برای «نتیجه‌بخش» بودن این دیدار است.

دیمیتری پسکوف سخنگوی کرملین در پاسخ به پرسش خبرنگاران درباره زمان برگزاری نشست ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه و دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا گفت: در حال حاضر به سختی می‌توان پیش‌بینی کرد شرایط برگزاری این نشست، چه زمانی فراهم خواهد شد، اما ما علاقه‌مندیم این شرایط هرچه زودتر ایجاد شود.


بیشتر بخوانید:  افشای گاف امنیتی تیم ترامپ در مذاکرات آلاسکا+ عکس


وی افزود: دو طرف توافق کردند که یک نشست باید با آمادگی کامل برگزار شود تا نتیجه‌بخش باشد. بنابراین، به محض تکمیل مقدمات و فراهم شدن شرایط، امیدواریم نشست برگزار شود.

پسکوف همچنین درباره طرح کنگره آمریکا برای تحریم شرکای تجاری روسیه گفت: باید ببینیم جزئیات آن چیست، اما به طور طبیعی، دید ما نسبت به آن منفی است.

رهبران روسیه و آمریکا، آخرین بار در ماه اوت (مرداد) در آلاسکا دیدار کردند و درباره راه‌حل ممکن برای پایان دادن به جنگ اوکراین گفت‌و‌گو کردند. ماه گذشته، برنامه‌ریزی برای نشست دیگری در بوداپست پایتخت مجارستان اعلام شد، اما ترامپ آن را لغو کرد.

منبع: ایرنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار