تاریخ انتشار: ۱۲:۴۳ - ۲۸ آبان ۱۴۰۴

پرونده جنجالی تراکتور و پرسپولیس روی میز کمیته انضباطی

رأی کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در خصوص شکایت باشگاه تراکتور تبریز علیه باشگاه پرسپولیس تهران بابت استفاده از شعار‌های توهین‌آمیز صادر شد.

تیم  تراکتور

اقتصاد۲۴- به دلیل عدم تحصیل دلیل اثباتی کافی؛ مبنی بر شعار‌های توهین‌آمیز علیه تراکتور شکایت این باشگاه رد شد.

رأی کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در خصوص شکایت باشگاه تراکتور تبریز علیه باشگاه پرسپولیس تهران بابت استفاده از شعار‌های توهین‌آمیز صادر شد. کمیته انضباطی با استناد به عدم ارائه دلایل اثباتی کافی، حکم بر برائت باشگاه پرسپولیس صادر کرد.

در این رای آمده است:

در خصوص شکایت باشگاه تراکتور تبریز علیه باشگاه پرسپولیس تهران مبنی بر استفاده از شعار‌های توهین آمیز از سوی هواداران پرسپولیس به باشگاه و بازیکنان تراکتور در مسابقه تیم ذوب آهن و پرسپولیس از سری مسابقات هفته هشتم لیگ برتر، با توجه به مجموع اوراق و محتویات پرونده و نظر به عدم ارائه و تحصیل دلیل اثباتی کافی در خصوص موضوع و با عنایت به دفاعیات باشگاه طرف شکایت در نتیجه مستند به ماده ۹۵ مقررات انضباطی، حکم بر برائت صادر می‌گردد. رأی صادره ظرف مدت ۷ روز از تاریخ ابلاغ قابل تجدیدنظرخواهی نزد کمیته استیناف می‌باشد.

منبع: خبر ورزشی
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار