تاریخ انتشار: ۱۱:۴۹ - ۰۹ آذر ۱۴۰۴

بلک فرایدی آمریکایی‌ها رکورد زد

مؤسسه ادوبی آنالیتیکس اعلام کرد که در جمعه سیاه امسال مردم آمریکا بیش از ۸ میلیارد دلار از خریدهای خود را به صورت آنلاین انجام دادند.

بلک فرایدی

اقتصاد۲۴- مؤسسه ادوبی آنالیتیکس گزارش داد که در جمعه سیاه امسال مردم آمریکا به جای هجوم و حضور فیزیکی در فروشگاه‌ها ترجیح دادند بخش قابل توجهی از خرید‌های خود را به صورت بر خط انجام دهند و ۸.۶ میلیارد دلار به صورت برخط خرید کردند.

به طور کلی میزان خرید بر خط مردم آمریکا نسبت به سال گذشته در جمعه سیاه امسال ۹.۴ درصد رشد کرد و حدود یک تریلیون بازدید از تارنما‌های خرده فروشی در آمریکا نیز به ثبت رسید.

پیشتر انتظار می‌رفت که در جمعه سیاه امسال شاهد هجوم حضوری بیشتر در فروشگاه‌های آمریکا باشیم، اما نگرانی‌ها نسبت به خرید بیش از حد با توجه به تورم امسال در این کشور و بی‌ثباتی ایجاد شده در تجارت آمریکا مردم را به سمت فروشگاه‌های آنلاین و مدیریت بیشتر خرید سوق داده است.

کل خرید مردم آمریکا در جمعه سیاه امسال هم چیزی بین ۱۱.۷ تا ۱۱.۹ میلیارد دلار برآورد می‌شود که در نوع خود رکورد جدیدی به شمار می‌رود.

منبع: مهر
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار