تاریخ انتشار: ۱۲:۲۷ - ۲۱ آذر ۱۴۰۴

کادرفنی پرسپولیس نفس راحتی کشید

کادر پزشکی پرسپولیس خبر خوشی به اوسمار ویرا داد؛ باکیچ احتمالاً مقابل تراکتور ۶۰ دقیقه به میدان خواهد رفت.

مارکو باکیچ

اقتصاد۲۴- کادر پزشکی پرسپولیس پس از بررسی وضعیت مصدومان تیم، خبر‌های امیدوارکننده‌ای به اوسمار ویرا ارائه کردند که می‌تواند نقش مهمی در برنامه‌ریزی سرمربی برای دو دیدار حساس پیشِ‌رو داشته باشد. سرخ‌ها روز ۲۳ آذر در لیگ برتر به مصاف آلومینیوم اراک می‌روند و شش روز بعد در مرحله یک‌هشتم نهایی جام حذفی، با تراکتور تبریز بازی خواهند داشت.

محمد عمری که در آخرین تمرین قبل از بازی با پیکان دچار مصدومیت شده بود، روز گذشته در تمرین حاضر شد، اما تمرین گروهی انجام نداد و وضعیت او هنوز نامشخص است. امید عالیشاه نیز در تمرینات حضور داشت، اما پزشکان هنوز اجازه بازگشت قطعی او را صادر نکرده‌اند و هر دو بازیکن طی روز‌های آینده مورد ارزیابی تکمیلی قرار خواهند گرفت.

در بین مصدومان، خبر امیدوارکننده برای ویه‌را به مارکو باکیچ مربوط می‌شود. این هافبک تأثیرگذار به دلیل مصدومیت دیدار برابر آلومینیوم را از دست خواهد داد، اما پزشکان باشگاه اعلام کرده‌اند که او می‌تواند با ادامه روند فعلی، ۶۰ دقیقه در بازی حساس مقابل تراکتور حضور داشته باشد. این موضوع اهمیت زیادی دارد، زیرا دیدار جام حذفی مقابل تراکتور یکی از کلیدی‌ترین مسابقات نیم‌فصل است و سرخ‌ها برای صعود به مرحله بعد به بازیکنان اصلی خود نیاز دارند. کادر فنی امیدوار است طی روز‌های آینده وضعیت مصدومان بهبود یابد و امکان استفاده کامل از آنها در بازی‌های پایان آذر فراهم شود.

منبع: خبر ورزشی
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار