تاریخ انتشار: ۱۱:۱۷ - ۲۴ آذر ۱۴۰۴
سهامداران عدالت بخوانند

چه کسانی می‌توانند سود سهام عدالت دریافت کنند؟

رییس هیات مدیره سهام عدالت کشور اعلام کرد واریز سود سهام عدالت ۱۴۰۳ در آذر ماه مشروط به پرداخت سود از سوی شرکت‌های سرمایه‌گذاری است

واریز سود سهام عدالت

اقتصاد۲۴- عسگر توکلی در نشست شورای اقتصادی مازندران در ساری با رد شایعات واریز سود قبل از یلدا، اعلام کرد: پرداخت سود سال ۱۴۰۳ مشمولان، کاملاً منوط به پرداخت به موقع شرکت‌های سرمایه‌پذیر و تصمیم نهایی سپرده‌گذاری مرکزی است.

 وی با اشاره به انتشار اخبار غیر رسمی در فضای مجازی، گفت: هر تصمیمی در این خصوص باید از سوی شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه اعلام شود و در آن صورت، اطلاع‌رسانی رسمی انجام خواهد گرفت.

رییس هیات مدیره سهام عدالت کشور دلیل این عدم قطعیت را عملکرد برخی شرکت‌های سرمایه‌پذیر عنوان کرد و افزود: در ۲ سال اخیر به دلیل تعلل برخی شرکت‌ها در محاسبه و پرداخت سود، معمولاً سود‌ها به صورت ناقص پرداخت می‌شود و بخش‌هایی از آن باقی می‌ماند.

وی در عین حال اعلام کرد که سود سهام عدالت مربوط به سال ۱۴۰۲ و سال‌های قبل از آن، تاکنون به حساب بیشتر مشمولان واریز شده است.

منبع: ایرنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار