تاریخ انتشار: ۱۴:۲۷ - ۲۵ آذر ۱۴۰۴

صدرنشینی بانوان قایقران آوش خلیج‌فارس با حمایت آلومینیوم المهدی در لیگ دراگون‌بوت

تیم قایقرانی آوش خلیج‌فارس با اتکا به حمایت راهبردی شرکت آلومینیوم المهدی، در رقابت‌های ۲۰۰ و ۵۰۰ متر که در مجموعه ورزشی فرهنگی آزادی تهران برگزار شد، طعم شیرین قهرمانی را چشید و در مسافت ۲۰۰۰ متر نیز در جایگاه دوم قرار گرفت.

قایقرانی

اقتصاد۲۴- تیم قایقرانی آوش خلیج‌فارس در لیگ دراگون‌بوت بانوان ۱۴۰۴، با حمایت مؤثر شرکت آلومینیوم المهدی هرمزگان، نمایشی درخشان ارائه داد و در پایان دو مرحله نخست رقابت‌های این رشته در بین ۵ تیم شرکت‌کننده بااقتدار بر صدر جدول ایستاد.

این تیم با اتکا به حمایت راهبردی شرکت آلومینیوم المهدی، در رقابت‌های ۲۰۰ و ۵۰۰ متر که در مجموعه ورزشی فرهنگی آزادی تهران برگزار شد، طعم شیرین قهرمانی را چشید و در مسافت ۲۰۰۰ متر نیز در جایگاه دوم قرار گرفت.

تیم قایقران آوش خلیج‌فارس

حمایت شرکت آلومینیوم المهدی هرمزگان از ورزش بانوان، بار دیگر ثابت کرد که این مجموعه بزرگ صنعتی، نه‌تنها در عرصه تولید، بلکه در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی و توسعه پایدار ورزش کشور نیز پیشرو است.

در پایان این دو مرحله، نتایج تیم‌ها به شرح زیر اعلام شد:

تیم آوش خلیج‌فارس: ۳۴ امتیاز

تیم آگرین لاهیجان: ۲۶ امتیاز

تیم پارس جنوبی: ۱۵ امتیاز

تیم طوفان انزلی: ۱۵ امتیاز

تیم وارش لاهیجان: ۶ امتیاز

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار